Oald Goor: Meistermacher Ate

Het is ‘Derbyday’ en dat is voor de redactie van Oald Goor reden om een stukje Goorse voetbalhistorie op te rakelen. Het waren de mooiste hoofdstukken in het boek van ‘Meistermachter’ Ate Relker. Als voetbaltrainer won hij veel, heel veel. Met name bij SV Hector werden de prijzen behaald in de jaren ’90 waarin de hemel tot de top van de tweede klasse reikte. Reden voor de redactieleden van Oald Goor om in de kast met kiekjes te kijken van de sportsuccessen in Goor. Deze foto werd gemaakt na de titel in de vierde klasse in 1997 met iconische spelers als Cuno Wittrock, Martin Olijdam, Eelco Hammer, Hans Heinhuis en Manuel Jimenez. En natuurlijk rechts Ate Relker, de trainer, geflankeerd door leider Johan Boensma.

Gerelateerde berichten

  • Hector verliest bij koploper Markelo22 mei 2022 Hector verliest bij koploper Markelo SV Hector moet in de resterende twee wedstrijden in de vierde klasse B van het zondagvoetbal nog vol aan de bak om nacompetitie tegen degradatie te voorkomen. De ploeg van trainer Jordy […]
  • Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden…22 mei 2022 Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden… Over een kleine vijf weken is het weer zover. Dan trekt de Kinderoptocht op zaterdagmiddag weer door het centrum met fraaie creaties van de Goorse basisschoolkinderen. In de rubriek Oald […]
  • Toen op 15 mei het buitenbad in Goor open ging…15 mei 2022 Toen op 15 mei het buitenbad in Goor open ging… Het is 15 mei en dat is voor de Goorse belegen zwemfanaten nog steeds een bijzondere datum. Het was namelijk in het verleden altijd de dag dat het buitenzwembad op De Whee werd geopend […]
  • Oald Goor: Station West…8 mei 2022 Oald Goor: Station West… Er is inmiddels een begin gemaakt met Spoorpark tussen de van Kollaan en de Roerdompstraat waar onder meer appartementen komen in de stijl van het vroegere treinstation West dat begin […]
  • Hector verliest in en tegen Rekken1 mei 2022 Hector verliest in en tegen Rekken Na de nederlaag van vorige week tegen Twenthe, wist SV Hector ook vandaag niet te winnen. Het uitduel bij Sportclub Rekken werd met 3-1 verloren. Rekken begon beter aan de wedstrijd en […]