Laatste bouwfase Heeckeren in maart van start

Het college van burgemeester en wethouders heeft het ontwerp vastgesteld voor het woonrijp maken van het laatste gedeelte van de wijk Heeckeren. In de komende periode worden de voorbereidingen getroffen zodat de uitvoering in maart van dit jaar kan starten. De plannen lagen ter inzage en daar zijn 33 klachten op binnengekomen. Deze zijn in behandeling genomen. Het merendeel van de mensen die hebben gereageerd wil graag dat de bouwweg naar bedrijventerrein Zenkeldamshoek wordt omgezet naar een voet-/fietspad. Daarmee blijft de verbinding tussen de wijk en het industrieterrein in stand.

Gerelateerde berichten

  • Schapen brengen bliksembezoek aan bewoners Ensink29 april 2017 Schapen brengen bliksembezoek aan bewoners Ensink Een bijzondere verrassing voor de bewoners van het Ensink in de wijk Heeckeren. Daar stonden een groot aantal schapen bij het krieken van de dag ineens in de tuinen én voor de ruiten van […]
  • Gemeente start aanbestedingsprocedure zonnepark13 april 2016 Gemeente start aanbestedingsprocedure zonnepark De gemeente Hof van Twente is een aanbestedingsprocedure gestart om te kijken of er een groot zonnepark kan worden gerealiseerd op industrieterrein Zenkeldamshoek. Het gaat om de […]
  • Gemeenteraad stemt in met uitbreiding en zonnepanelen op daken Zenkeldamshoek18 december 2021 Gemeenteraad stemt in met uitbreiding en zonnepanelen op daken Zenkeldamshoek De gemeenteraad heeft deze week ingestemd met het bestemmingsplan voor de uitbreiding van het bedrijventerrein Zenkelsdamshoek. Naar aanleiding van vragen van het CDA over dit […]
  • Gezelligheid tijdens Burendag in Goor25 september 2021 Gezelligheid tijdens Burendag in Goor Gezelligheid troef op diverse plekken in Goor tijdens de jaarlijkse Burendag. Door Corona was dat vorig jaar niet mogelijk en diverse buurtbewoners gaven aan dat het weer fijn is om […]
  • Zenkeldamshoek gaat fors uitbreiden17 september 2021 Zenkeldamshoek gaat fors uitbreiden Het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek zal fors worden uitgebreid. Vanaf komende woensdag, 22 september, ligt daarvoor een nieuw bestemmingsplan zes weken ter inzage. Het terrein van […]