Scholen kunnen fruitbomen planten

Gemeente Hof van Twente heeft de ambitie om in het Biodiversiteitsprogramma ‘Kleurrijk leven’ 35.000 bomen te planten. Om de verbinding met gezondheid te leggen kunnen op schoolpleinen ook fruitbomen en -struiken worden geplant. Scholen kunnen kiezen uit drie pakketten (appels, aardbeien/rabarber en struiken). Voor 28 januari kunnen scholen hun keuze doorgeven aan b.schuite@nullhofvantwente.nl.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)12 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (1) - Vanaf vandaag trappen af met onze vaste rubriek Schoolfeestnieuws in het kort. Hebt u leuke nieuwtjes of weetjes over het School- en Volksfeest, mail dan via redactie@nullgoorsnieuws.nl […]
  • Bij GFC moet het nu echt gebeuren18 maart 2017 Bij GFC moet het nu echt gebeuren De situatie voor GFC wordt steeds nijpender. De Goorse ploeg staat in de vierde klasse B in de onderste regionen en moet vrezen voor nacompetitie. "Ja we staan veel te laag" aldus trainer […]
  • scherpenzeel11 september 2013 Huize Scherpenzeel zoekt vrijwilligers Huize Scherpenzeel in Goor is op zoek naar vrijwilligers, die de vaste medewerkers ondersteunen. Het gaat daarbij om koffie schenken, een praatje maken of een spelletje doen. Huize […]
  • Haverslag vertrekt bij Excelsior’3120 februari 2020 Haverslag vertrekt bij Excelsior’31 De Goorse voetballer Yilber Haverslag vertrekt na dit seizoen bij derde divisionist Excelsior’31 uit Rijssen. De 21-jarige vleugelaanvaller is bezig aan zijn tweede seizoen in de […]
  • Halve Sarah voor Ceetje18 februari 2017 Halve Sarah voor Ceetje Een bijzondere mijlpaal voor Celine Lentelink. De spontane en zorgzame plaatsgenoot viert vandaag haar vijfentwintigste verjaardag en wil dat graag delen met de rest van 't Twentse Haagje. […]