Bomen gestolen uit Natuurbos Stoevelaargroep

In het Natuurbos van scouting De Stoevelaargroep aan de Wheedijk zijn 12 bomen gestolen. Deze zijn onlangs geplaatst door vrijwilligers maar nu al weer weg. Volgens de scouting zijn de daders ‘kenners’ en wisten ze wat ze weg hebben gehaald. Er zijn onder andere perebomen, taxus- en beukebomen verdwenen. Van de diefstal is aangifte gedaan bij de politie en getuigen worden gezocht. Die kunnen zich ook op melden via de site van de Stoevelaargroep.

Gerelateerde berichten

  • Veel hulp voor Stoevelaargroep na diefstal bomen24 januari 2022 Veel hulp voor Stoevelaargroep na diefstal bomen De Goorse Stoevelaargroep heeft uit alle hoeken hulp aangeboden gekregen na de diefstal van 12 bomen uit het Natuurbos aan de rand van Goor. De Goorse scouting kan van meerdere […]
  • Nieuwe website Stoevelaargroep25 september 2020 Nieuwe website Stoevelaargroep De Goorse scouting De Stoevelaargroep heeft een nieuwe website gepresenteerd. Via www.stoevelaargroep.nl is van alles te vinden over de groep natuurliefhebbers die vroeger padvinders […]
  • Vinylparty, Sl├Ąpstick en Anne Frank…UPDATE5 november 2021 Vinylparty, Sl├Ąpstick en Anne Frank…UPDATE Met de feestdagen in aantocht zijn er, ondanks de aangescherpte coronaregels, toch weer de nodige activiteiten te bezoeken in het Goorse. Zo ook dit weekeinde. Vanavond is er een […]
  • 18 augustus 2021 Stoevelaargroep gaat ‘scoutingbos’ beheren en zoekt vrijwilligers De leden van de Goorse Stoevelaargroep gaan in de komende periode flink aan het werk om het bos tegenover de blokhut onder handen te nemen. Dit wordt door de scouting veel gebruikt voor […]
  • Diefstal bij De Reggehof16 juni 2021 Diefstal bij De Reggehof Afgelopen maandag, 14 juni, is in Goor een man aangehouden die wordt verdacht dat hij wat gestolen heeft bij De Reggehof. Wat hij gestolen heeft, is door de politie niet bekend gemaakt. […]