Veel hulp voor Stoevelaargroep na diefstal bomen

De Goorse Stoevelaargroep heeft uit alle hoeken hulp aangeboden gekregen na de diefstal van 12 bomen uit het Natuurbos aan de rand van Goor. De Goorse scouting kan van meerdere tuincentra, stichtingen en particulieren nieuwe bomen en planten tegemoet zien om het bos opnieuw in te richten. Naar aanleiding van de publicaties zijn ook tips binnen gekomen die mogelijk kunnen leiden naar de daders. De Stoevelaargroep heeft ook aangifte gedaan bij de politie die de zaak onderzoekt. Ook de regionale omroep RTV Oost toog naar het Goorse Natuurbos en sprak met Frits Vos (foto) over de diefstal. Die reportage is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Bomen gestolen uit Natuurbos Stoevelaargroep22 januari 2022 Bomen gestolen uit Natuurbos Stoevelaargroep In het Natuurbos van scouting De Stoevelaargroep aan de Wheedijk zijn 12 bomen gestolen. Deze zijn onlangs geplaatst door vrijwilligers maar nu al weer weg. Volgens de scouting zijn de […]
  • Nieuwe website Stoevelaargroep25 september 2020 Nieuwe website Stoevelaargroep De Goorse scouting De Stoevelaargroep heeft een nieuwe website gepresenteerd. Via www.stoevelaargroep.nl is van alles te vinden over de groep natuurliefhebbers die vroeger padvinders […]
  • Vinylparty, Sl├Ąpstick en Anne Frank…UPDATE5 november 2021 Vinylparty, Sl├Ąpstick en Anne Frank…UPDATE Met de feestdagen in aantocht zijn er, ondanks de aangescherpte coronaregels, toch weer de nodige activiteiten te bezoeken in het Goorse. Zo ook dit weekeinde. Vanavond is er een […]
  • 18 augustus 2021 Stoevelaargroep gaat ‘scoutingbos’ beheren en zoekt vrijwilligers De leden van de Goorse Stoevelaargroep gaan in de komende periode flink aan het werk om het bos tegenover de blokhut onder handen te nemen. Dit wordt door de scouting veel gebruikt voor […]
  • Modderdag bij Scouting5 juli 2019 Modderdag bij Scouting De Stoevelaargroep Goor organiseert morgen samen met de Groene loper Hof van Twente een zogenoemde ModderDag bij de blokhut van de Goorse scoutinggroep. Er zijn, vanaf 10:00 uur tot 12:00 […]