Washokspook loopt wederom tegen de lamp bij vv Twenthe

Consternatie vanochtend op het complex van Twenthe Goor. Daar dook het ‘washokspook’ weer op bij de Tricolores. Een man had zich daar maanden geleden al een keer een plek verschanst om zijn eigen was te draaien, omdat hij zelf niet in het bezit is van een wasmachine. Daarop hebben vrijwilligers hem weggestuurd zonder melding te maken bij de politie. En vanochtend was hij weer terug op Sportpark Piepwillem, waarna de vrijwilliger van Twenthe de politie nu wel alarmaarde. De toegesnelde politie nam de man mee naar het bureau, waar hij zich niet kon identificeren. De man heeft een sportparkverbod gekregen van een jaar en een bekeuring vanwege hiaten in zijn ID.

Gerelateerde berichten

  • Presentator Oene Loonstra 50 jaar20 februari 2013 Presentator Oene Loonstra 50 jaar Met maar liefst 3 Abrahams van klein tot groot werd RTV-Oost presentator Oene Loonstra verrast door zijn vriendenkring. Het thema is overwegend Star Trek, waar Loonstra een groot fan van […]
  • Expositie graftrommels op bevrijdingsdag29 april 2019 Expositie graftrommels op bevrijdingsdag Ook op de dag van de bevrijding is in de aula van de algemene begraafplaats aan de Markeloseweg de graftrommelexpositie weer open voor bezoekers. Evert Jan en Lidy Halkus zullen aanwezig […]
  • Vorkink aan tafel bij NOVA5 mei 2010 Vorkink aan tafel bij NOVA Onderzoeksjournalist Rob Vorkink komt vanavond in het programma NOVA praten over de nieuwe onthullingen over de oorzaak van de vuurwerkramp in Enschede. De Goorse journalist heeft de […]
  • The Monoman treedt op bij De Bebsel2 februari 2022 The Monoman treedt op bij De Bebsel Nu de coronaregels zijn versoepeld hervat ook zalencentrum De Bebsel weer de activiteiten. Aanstaande zondag, 6 februari, treedt 'The Monoman Oneman-band' op in de Spiegelzaal. The […]
  • Emiel Freriksen ziet Abraham21 december 2021 Emiel Freriksen ziet Abraham Hij is in Goor vooral bekend als de oud-spits in de hoofdmacht van van v.v. Twenthe. Als het om zijn leeftijd gaat is hij een veteraan, maar op het werk moet hij nog even doorgaan. Emiel […]