Erna Haverkate 50 jaar!

Feest voor Erna Haverkate. Zij is vandaag 50 jaar geworden. “Erna staat altijd voor iedereen klaar en daarom willen we haar in het zonnetje zetten. Ze is eindelijk klaar met al het studeren naast haar baan. En ze geniet enorm van haar familie en vrienden. En natuurlijk van haar twee hondjes: Bibi en Zoë”, aldus haar familie en vrienden in een reactie aan deze site. “Een hele mooie dag gewenst en gefeliciteerd.”

Gerelateerde berichten

  • Erna Haverkate ziet Sarah!25 januari 2022 Erna Haverkate ziet Sarah! Groot feest vandaag voor Erna Haverkate. Naast de aanstaande versoepelingen van de coronaregels viert ze ook nog eens haar 50e verjaardag. Erna staat volgens haar vrienden en familie […]
  • Goorse brandweerkazerne centraal in Kerstfilm6 december 2018 Goorse brandweerkazerne centraal in Kerstfilm In een mooi gemaakt en aandoenlijk Kerstfilmpje van de Brandweer Twente is de Goorse brandweer kazerne in de van Kollaan centraal gesteld. De korte film op muziek en zonder woorden, gaat […]
  • dagleidster22 september 2012 Medewerkers Triangel in zonnetje gezet De medewerkers van de Stichting Kindercentra Triangel Hof van Twente, onder wie ook de ouders van Gastouderbureau Hof van Twente, zijn afgelopen donderdag in het jaarlijkse zonnetje gezet. […]
  • Marga de Vries ziet Sarah7 november 2020 Marga de Vries ziet Sarah Een woud aan spandoeken met vele teksten en een grote Sarah-pop ergens op de Whee in Goor sieren zich gisteren het straatbeeld voor de woning van Marga de Vries. Zij heeft ook de 50 […]
  • Iconische Goorse draaimolen in Historisch Museum20 juni 2020 Iconische Goorse draaimolen in Historisch Museum Toch nog een kermis dit jaar in ’t Twentse Haagje. Het Goors Historisch Museum heeft komende week in de hal een kleine expositie opgesteld om alsnog in kermissferen te komen. Er prijkt […]