Nick ‘Dom vedan’ Harperink 25 jaar

Hij is samen met vader Johan Harperink de belichaming van de Goorse wagenbouwgroep ‘Dom vedan’ en een bekend gezicht in het Goorse. Vandaag viert hij zijn 25e verjaardag en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. ‘Nicky’ is op zijn ‘oudejaarsavond’ al flink in het zonnetje gezet met de nodige poppen en spandoeken voor zijn woning in de Berkenstraat op ’t Gijmink. Ook via dé lokale nieuwssite verdiend hij natuurlijk een felicitatie. Gefeliciteerd namens familie en vrienden Nick!

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)26 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (6) * De wagenbouwers van Harperink (Dom Vedan) laten zich ondanks het ontbreken van de Allegorische Optocht niet onbetuigd. Zij hebben negen borden geplaatst in Goor op verschillende […]
  • Schoolfeestactie van wagenbouwers Dom Vedan22 februari 2021 Schoolfeestactie van wagenbouwers Dom Vedan Onder de noemer ‘Hieropan met dat Goorse Schoolfeest!’ organiseert de Goorse wagenbouw-groep Dom Vedan een actie in aanloop naar het School en Volksfeest dat naar alle waarschijnlijkheid […]
  • Toeterende wagens, fakkels en versieringen voor Bas…2 januari 2021 Toeterende wagens, fakkels en versieringen voor Bas… De rust werd halverwege deze middag aardig verstoord in de Goorse Pieter Langedijkstraat. Maar dan wel op een prettige manier. Een lang lint aan bedrijfswagens, auto's en aanhangers trok […]
  • Ook Schoolfeestliedjes van Apollonia en Nicky22 juni 2016 Ook Schoolfeestliedjes van Apollonia en Nicky Naast het nummer 'Het Lange Schap' van de Skoolfees Sombrero's zijn er nog twee Schoolfeestliedjes voor de 141e editie van het Feest der Feesten opgenomen. Apollonia Sligman heeft het […]
  • Tom ‘Beast’ Heijmer ziet halve Abraham17 november 2014 Tom ‘Beast’ Heijmer ziet halve Abraham Tom Heijmer viert vandaag zijn 25ste verjaardag. Dat wilden zijn vrienden niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De levensgenieter uit Goor werd gisteravond verrast met twee grote spandoeken […]