Café’s en restaurants weer open, Reggehof voorlopig alleen films

De corona-versoepelingen die vandaag zijn ingegaan stellen de kroegtijgers weer in staat om hun favoriete café weer te bezoeken, bijvoorbeeld voor een potje biljarten (foto). Al is het midden in de week en moet de tent om 22:00 uur dicht, toch hopen de Goorse kasteleins en restauranthouders vandaag en de rest van de week op een weerzien met veel gemiste gasten. In de theaterzaal van De Reggehof voorlopig nog geen theatershows. Niet gepland voor de 12e februari. Daarnaast is de beperkte capaciteit die benut mag worden een grote sta in de weg in deze. Wel kunnen er films worden bekeken zoals vanmiddag Sing2 voor de jeugd en vrijdag- en zaterdagavond ‘Alles op tafel‘.

Over drie weken is er een nieuw ‘weegmoment’ van het kabinet en wordt duidelijk of er in de nabije toekomst meer en het liefst nog alles weer kan zodat ook de Schoolfeesttent eind juni weer kan worden opgebouwd. Wat denkt Goor na twee jaar afwezigheid? Doe mee aan de poll en laat het ons weten. Wel of geen Schoolfeest dit jaar? U mag het zeggen! (poll via pc rechts onderaan op de site)