Café’s en restaurants weer open, Reggehof voorlopig alleen films

De corona-versoepelingen die vandaag zijn ingegaan stellen de kroegtijgers weer in staat om hun favoriete café weer te bezoeken, bijvoorbeeld voor een potje biljarten (foto). Al is het midden in de week en moet de tent om 22:00 uur dicht, toch hopen de Goorse kasteleins en restauranthouders vandaag en de rest van de week op een weerzien met veel gemiste gasten. In de theaterzaal van De Reggehof voorlopig nog geen theatershows. Niet gepland voor de 12e februari. Daarnaast is de beperkte capaciteit die benut mag worden een grote sta in de weg in deze. Wel kunnen er films worden bekeken zoals vanmiddag Sing2 voor de jeugd en vrijdag- en zaterdagavond ‘Alles op tafel‘.

Over drie weken is er een nieuw ‘weegmoment’ van het kabinet en wordt duidelijk of er in de nabije toekomst meer en het liefst nog alles weer kan zodat ook de Schoolfeesttent eind juni weer kan worden opgebouwd. Wat denkt Goor na twee jaar afwezigheid? Doe mee aan de poll en laat het ons weten. Wel of geen Schoolfeest dit jaar? U mag het zeggen! (poll via pc rechts onderaan op de site)

Gerelateerde berichten

  • Kleurrijk in de Hof en films…20 mei 2022 Kleurrijk in de Hof en films… De schijnwerpers staan voor dit Goorse evenementenweekeinde op Kleurrijk in de Hof waar morgen allerlei culturen samen smelten op het Schoolfeestplein. Dat begint om 11:00 uur en duurt […]
  • Alleman draait Sun Children6 mei 2022 Alleman draait Sun Children In Filmhuis Alleman draait dinsdag de Iraanse film Sun Children. In de film staat het thema kinderarbeid centraal. Sun Children ontving vorig jaar op het filmfestival van Venetië twee […]
  • The begin of the summer-party en films…6 mei 2022 The begin of the summer-party en films… Het is het weekeinde waarin The begin of Summer-party centraal staat als het gaat om de Goorse evenementen. Het spektakel voor 18-plussers in sporthal De Mossendam is bijna uitverkocht en […]
  • Bovenbergcross, Helligen Hendrik, tennis en film…11 maart 2022 Bovenbergcross, Helligen Hendrik, tennis en film… De evenementenkalender begint na een lange coronaperiode steeds voller te worden en ook dit weekeinde is er wel weer het één en ander te doen in het Twentse Haagje. Zo is er vanavond […]
  • Dirk Scheele trapt af op de bühne18 februari 2022 Dirk Scheele trapt af op de bühne In De Reggehof staat dit weekend weer een aantal events op de rol. Zo betreedt Dirk Scheele zondagmiddag de bühne met zijn jeugdvoorstelling. De show begint om 15.00 uur en is daarmee de […]