Tas met kleding gevonden

In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een tas met kleding. “Wie is er een plastic tas van Jumbo verloren met diverse kledingstukken. Deze is gevonden langs de Haaksbergerweg in Goor. De eigenaar kan zich melden 06-23700526.”

Gerelateerde berichten

  • Achterklep van aanhanger verloren (update)5 maart 2019 Achterklep van aanhanger verloren (update) In de categorie vermiste voorwerpen vandaag wel een heel bijzonder onderdeel. Henk Kalenkamp heeft namelijk de achterklep van zijn aanhanger verloren. Dat is vanmiddag gebeurd tussen […]
  • Ben jij fiets kwijt? Kijk bij het spoor2 juli 2018 Ben jij fiets kwijt? Kijk bij het spoor Ben je nog steeds een beetje bedwelmd door het School- en Volksfeest en mis je een fiets? Kijk dan eens bij de spoorwegbomen bij de overgang naar Diepenheim. Er staat al de hele week een […]
  • Liefst drie nieuwe jeugdtrainers voor AV Goor23 december 2019 Liefst drie nieuwe jeugdtrainers voor AV Goor Lange tijd zaten ze bij AV Goor '75 met de handen in het haar. Waar het aantal jeugdleden de afgelopen jaren weer was toegenomen, lukte het maar niet om nieuwe jeugdtrainers te vinden. […]
  • De doeltjes zijn terug…25 maart 2011 De doeltjes zijn terug… De buurtkinderen zijn er maar wat blij mee. De deze week door de gemeente weggehaalde doeltjes bij de van Hoevellstraat zijn terug. De goals, opgehaald uit veiligheidsoverwegingen, zijn […]
  • CDA eist opheldering in asbestdossier, Etex moet betalen17 mei 2018 CDA eist opheldering in asbestdossier, Etex moet betalen De asbestkwestie is weer onderdeel van gesprek in het provinciehuis. De CDA-fractie van Overijssel heeft Statenvragen ingediend naar aanleiding van berichtgeving van plaatsgenoot en […]