Afscheid Jan van de Kievit: “Bedankt” (adv)

“Goor bedankt!” Het zijn de korte en krachtige woorden van Jan van de Kievit. De sympathieke cafetaria-ondernemer stopt na bijna 25 jaar met zijn zaak op De Whee. In die periode groeide hij tot een van de meest iconische uitbaters van Goor: “Het is een prachtige tijd geweest. En ik wil via deze weg alle klanten en bovenal mijn personeel bedanken”, zegt hij met een glimlach. “Ik heb er altijd van genoten. En altijd fijn samengewerkt met alle mensen. Het was fijn. Nogmaals bedankt!.”

Het zijn de laatste dagen tot de zaak wordt overgedragen aan de nieuwe eigenaren. Het nieuwe duo, afkomstig uit Hengelo en eveneens van Aziatische afkomst, zijn inmiddels ingewerkt en hebben inmiddels ook een nieuwe bijnaam: Jannie en Piet.

Gerelateerde berichten

  • Jan gaat maar De Kievit blijft…25 januari 2022 Jan gaat maar De Kievit blijft… Bijna 25 jaar bestierde hij samen met zijn vrouw (foto) het bekende Goorse cafetaria De Kievit op de hoek Leeuwerikstraat/Kievitstraat en werd bekend als 'Jan van de Kievit'. Na deze week […]
  • Voorleesdagen ook in Goor ten einde7 februari 2014 Voorleesdagen ook in Goor ten einde De nationale voorleesdagen zitten erop. Ook in Goor is de afgelopen twee weken volop aandacht geschonken aan het voordragen van kinderboeken. Ook de grootste kindervriend Edu Hoek deed […]
  • Fiets Nieke ontvreemd op station (Update)10 december 2017 Fiets Nieke ontvreemd op station (Update) Een vervelende avond voor Nieke Baake. Zij is afgelopen nacht haar fiets kwijtgeraakt op het station in Goor. "Mijn fiets is gestolen op het station. Het gaat om een lichtblauwe Gazelle […]
  • Goorse straten weer aardig schoon na oud en nieuw2 januari 2020 Goorse straten weer aardig schoon na oud en nieuw De eerste januari is door velen gebruikt om uit te buiken en de straat schoon te vegen. Want dat was wel nodig na de diverse vuurwerkshows voor, tijdens en na de jaarwisseling. In diverse […]
  • Gehoorapparaat verloren op Weversplein15 oktober 2020 Gehoorapparaat verloren op Weversplein In de categorie vermiste voorwerpen vandaag een gehoorapparaat. Een der trouwe bezoekers van deze site is een apparaatje eerder deze week kwijtgeraakt op het Weversplein. Hebt u iets […]