Rosella zoek in de Costerstraat

Er is een vogel zoek in de Costerstraat. Jan Weernink is op zoek naar zijn nieuwe Rosella. Hij is ontsnapt uit de volière. Ze hebben al twee vrouwtjes, maar de man die vrijdag kwam verdween meteen nadat het deurtje was geopend. Hebt u de Rosella, enigszins lijkend op de twee vogels op de foto, gezien? Neem dan contact op met 273681. Er staat een beloning op.

Gerelateerde berichten

  • Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat1 november 2011 Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat Poema is vermist. Sinds een paar dagen is de Goorse poes verdwenen. Het is een Cyperse Europese met kort haar. Ze heeft een gouden halsbandje om. Daarnaast valt ze op, omdat ze haar kopje […]
  • Patser vermist in buitengebied7 mei 2012 Patser vermist in buitengebied Een droevige mail van een van onze noabers uit het buitengebied tussen Markelo en Goor. Hij is op zoek naar zijn vermiste kater. "Drie Jaar na de zeer ernstige mishandeling van onze […]
  • afbeelding 01117 maart 2013 Parkiet verdwenen bij de Wheeme Op De Wheeme is een halsbandparkiet weggevlogen. Het gaat om de groene vogel met rode snavel. Mensen die hem gevonden hebben kunnen contact opnemen met 0547-273859.
  • Getuigen aanrijding Laarstraat gezocht13 december 2012 Getuigen aanrijding Laarstraat gezocht Denise Mengerink heeft dinsdagmiddag rond 15.00 uur een aanrijding gehad in de Laarstraat. Een zwarte Mercedes reed vlak voor de Rabobank tegen haar auto aan. De man, die de Mercedes […]
  • Ramon Greven ziet halve Abraham15 juli 2012 Ramon Greven ziet halve Abraham Ramon Greven is 25 jaar geworden. De Gorenaar, die meer bekendheid geniet onder de naam Kef, heeft deze mijlpaal groots gevierd met zijn familie en vrienden. Zij willen hem vandaag dan ook […]