Goors Historisch Museum weer open

Het Goors Historisch Museum is vanaf morgen (dinsdag 1 februari) weer geopend. Bezoekers zijn welkom met een coronatoegangsbewijs en er is plaats voor 8 bezoekers tegelijk, verdeeld over de twee verdiepingen van het museum. Een mondkapje en anderhalve meter afstand is verplicht. Op de bovenverdieping is de tentoonstelling ‘Werken in de textiel’ te bezichtigen die gaat over de rijke textielhistorie van Goor over de thuiswevers, weefschool, stoomblekerij, weverijen, katoendrukkerij, confectiebedrijf, kleermakers, textielwinkels en hobbywevers.

Op de begane grond van het museum wordt onder andere aandacht besteed aan andere beroepen uit de textiel. Het Goors Hisorische Museum is open op dinsdag- en donderdagmorgen van 10.00-12.00 uur en op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 14.00-16.00 uur.