The Monoman treedt op bij De Bebsel

Nu de coronaregels zijn versoepeld hervat ook zalencentrum De Bebsel weer de activiteiten. Aanstaande zondag, 6 februari, treedt ‘The Monoman Oneman-band’ op in de Spiegelzaal. The Monoman is de éénmansband van de talentvolle Lennart Kiezenbrink uit Hengevelde die uiteenlopende stijlen beheerst zoals country, rock ’n roll en nummers uit de jaren ’60. De muzikale middag begint om 15:00 uur en de entree bedraagt €5,-. Reserveren kan via telefoonnummer 0547-272855.

Gerelateerde berichten

  • De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over26 juli 2018 De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over De uitbaters van De Bebsel, het zalencentrum- en cateringbedrijf aan de Hengevelderstraat in Goor, hebben café- en zalencentrum De Gebrande Waateren in Hengevelde overgenomen. Daartoe zijn […]
  • Rondje van de Koning schot in de roos28 april 2018 Rondje van de Koning schot in de roos Het nieuwe evenement 'Rondje van de Koning' gisteren op het plein tussen De Bebsel en de Petrus en Pauluskerk bleek een voltreffer. Enkele honderden mensen wisten de weg naar De Bebsel te […]
  • Genieten van gezelligheid en muzikaal talent tijdens de Sjoowavonden…21 maart 2022 Genieten van gezelligheid en muzikaal talent tijdens de Sjoowavonden… Na twee jaar kon het eindelijk weer en dat was te merken. De artiesten van de Sjoowavonden in Goor gaven alles de afgelopen drie dagen en het publiek genoot met volle teugen. Niet alleen […]
  • Sjoowavond, Maarten van Rossem en Nashville Night18 maart 2022 Sjoowavond, Maarten van Rossem en Nashville Night Een volle evenementenagenda voor dit weekeinde met allereerst de rentree van de Sjoowavonden bij De Bebsel in Goor (foto). Na twee coronajaren treden daar weer diverse artiesten voor het […]
  • Vinylparty met pubquiz bij De Bebsel23 oktober 2021 Vinylparty met pubquiz bij De Bebsel Er is genoeg te doen in zaal De Bebsel in de komende weken. Zo is er over twee weken 'Lachen, gieren, brullen' waarover later meer op deze site. Op de vrijdag daarvoor, op 5 november, is […]