Weerman Arjan Mengerink terug op Hofstreek FM

De Goorse weerman Arjen Mengerink keert vanaf deze week terug bij de lokale radiozender Hofstreek FM. Hij zal elke vrijdag te horen in het programma E8 Radio. Even na 18:30 uur komt hij namens Weerservice Twente met de verwachting van het weekendweer in de Hof van Twente. Arjen Mengerink, in het dagelijks leven postbode, was vroeger al weerman bij Reggestad Radio, de voorloper van Hofstreek Omroep. Hij is momenteel ook te horen als weerman op Twente FM.

In de 84ste uitzending van E8 Radio is dit keer Erik Dollekamp te gast. De oud-Markeloër speelde vroeger trompet en toetsen in bekende orkesten als Saturnus. Daarnaast is hij dirigent bij koren en orkesten. De cultuurbewaker van E8 Radio, Henk Eeftink, is deze vrijdag te horen met zijn rubriek waarin hij in de archieven duikt van het uitgaansleven in de Hof tot ongeveer 1985.

E8 Radio wordt elke vrijdag uitgezonden op Hofstreek FM van 17.00 tot 19.00 uur. De herhaling is op dezelfde uren op zondag. Hofstreek FM is te ontvangen op 107.6 Mhz & 107.0 Mhz (Markelo) en op de kabel. Het programma is ook te beluisteren op internet via www.hofstreek.nl

Gerelateerde berichten

  • E8 Radio viert 100ste uitzending met feest bij De Ster12 mei 2022 E8 Radio viert 100ste uitzending met feest bij De Ster E8 Radio van Hofstreek FM gaat de 100ste uitzending vieren met een feest voor de zogenoemde 'stappers van toen' bij Café De Ster. Dat moet op vijrdag 27 mei de sfeer uitademen van de […]
  • Van Zwanenburg te gast bij E8-radio30 maart 2022 Van Zwanenburg te gast bij E8-radio Scheidend CDA-wethouder Pieter van Zwanenburg is komende vrijdag, 1 april, te gast in de 92ste aflevering van het programma E8 Radio op Hofstreek FM. De geboren Leidenaar, die al jaren in […]
  • Terugblik op 2021 bij Hofstreek FM31 december 2021 Terugblik op 2021 bij Hofstreek FM De lokale omroep Hofstreek FM gaat vandaag op de radio terugblikken op het afgelopen jaar. Onder het motto 'wat, wie en waarom stond dit in de krant' wordt een blik geworpen op 2021 vanaf […]
  • Kerstprogrammering bij Hofstreek FM25 december 2021 Kerstprogrammering bij Hofstreek FM De lokale radiozender Hofstreek FM verzorgt deze kerstdagen een speciaal programma. De kersttoespraak van burgemeester Nauta die vanochtend al te horen was, wordt vanmiddag (13:00 uur) en […]
  • Kersttoespraak Ellen Nauta op Hofstreek FM<21 december 2021 Kersttoespraak Ellen Nauta op Hofstreek FM< Burgermoeder Ellen Nauta zal ook dit jaar weer een kersttoespraak houden in het programma van Radio Kerklokaal bij Hofstreek FM. De rede is op 1e en 2e Kerstdag  om 08:00 uur ’s morgens […]