Weerman Arjan Mengerink terug op Hofstreek FM

De Goorse weerman Arjen Mengerink keert vanaf deze week terug bij de lokale radiozender Hofstreek FM. Hij zal elke vrijdag te horen in het programma E8 Radio. Even na 18:30 uur komt hij namens Weerservice Twente met de verwachting van het weekendweer in de Hof van Twente. Arjen Mengerink, in het dagelijks leven postbode, was vroeger al weerman bij Reggestad Radio, de voorloper van Hofstreek Omroep. Hij is momenteel ook te horen als weerman op Twente FM.

In de 84ste uitzending van E8 Radio is dit keer Erik Dollekamp te gast. De oud-Markeloƫr speelde vroeger trompet en toetsen in bekende orkesten als Saturnus. Daarnaast is hij dirigent bij koren en orkesten. De cultuurbewaker van E8 Radio, Henk Eeftink, is deze vrijdag te horen met zijn rubriek waarin hij in de archieven duikt van het uitgaansleven in de Hof tot ongeveer 1985.

E8 Radio wordt elke vrijdag uitgezonden op Hofstreek FM van 17.00 tot 19.00 uur. De herhaling is op dezelfde uren op zondag. Hofstreek FM is te ontvangen op 107.6 Mhz & 107.0 Mhz (Markelo) en op de kabel. Het programma is ook te beluisteren op internet via www.hofstreek.nl