Wie is de sportieve ‘Alleskunner’ in de voorjaarsvakantie?

De Buurtsportcoaches van de gemeente Hof van Twente organiseren op woensdag 23 februari een sportieve dag in sporthal De Mossendam waarbij de zogenoemde ‘Alleskunner’ wordt gezocht. Tijdens dit evenement van Hofactief ondergaan in totaal 50 deelnemers, verschillende minigames. Na elk spel valt er 1 kandidaat af die daarna niet meer meedoet. Aan het einde van de dag blijft er één winnaar over die zich de Alleskunner van de Hof mag noemen en een cheque van €100 wint. In totaal 50 Jongeren van 12 tot 16 jaar kunnen zich voor €2,- inschrijven via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Begin of the summer-party krijgt vervolg10 mei 2022 Begin of the summer-party krijgt vervolg Het was afgelopen zaterdag een succes: De Begin of the summerparty in sporthal De Mossendam en dus zijn de organisatoren van zins om deze lijn door te trekken. Afgelopen zaterdag waren er […]
  • Sportspektakel voor kids in De Mossendam13 februari 2022 Sportspektakel voor kids in De Mossendam De buurtsportcoaches organiseren op dinsdag 22 februari een sportspektakel. Hierbij zijn verschillende sportverenigingen uit Goor aanwezig om hun sport te promoten door middel van een […]
  • Fortnite tijdens Mega-instuif Wijkvoorziening ’t Doesgoor2 november 2019 Fortnite tijdens Mega-instuif Wijkvoorziening ’t Doesgoor De eerste activiteit van de buurtsportcoaches van de serie sportinstuiven bij wijkvoorziening 't Doesgoor, is het fysiek spelen van het populaire spel Fortnite middels lasergamen. Voor […]
  • Activiteiten en accomodaties gebundeld op Hofactief.nl31 januari 2019 Activiteiten en accomodaties gebundeld op Hofactief.nl De gemeente Hof van Twente heeft een nieuwe website gelanceerd onder de naam Hofactief. Deze is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een sportieve activiteit, een ontmoetingscentrum […]
  • Dans, Twente op film en gymnastiek…17 juni 2022 Dans, Twente op film en gymnastiek… In het weekend voor het Feest der Feesten is er toch nog wel het één ander te doen in het Twentse Haagje. Zo draait vanavond en zondag in De Reggehof de populaire film 'Zo doot wiej dat […]