Twenthe 5 zoekt keeper

Het is een wat ongewone manier om aan spelende leden te komen maar het geeft ook aan dat de nood blijkbaar hoog is. Het vijfde elftal van Twenthe Goor is op zoek naar een nieuwe doelman en binnen de eigen vereniging blijkt die niet voorhanden. Vandaar dat de redactie van Goorsnieuws werd gevraagd om een oproep te plaatsen. 

Twenthe 5 is een gezellig recreatieteam dat opvallend veel leden van de inmiddels gestopte wagenbouwgroep ‘The Partygangsters’ in zich herbergt. Keepers die zich geroepen voelen kunnen een mail sturen naar redactie@nullgoorsnieuws.nl. Voor verder contact wordt dan gezorgd. 

Gerelateerde berichten

  • 10 december 2012 Schwirtz tweede in Veendam Het Goorse judotalent Twan Schwirtz is dit weekeinde tweede geworden tijdens het internationale 5e Piusine Judokampioenschap in Veendam. Deze sterk bezette wedstrijd kende in totaal zo'n […]
  • Olympia in degradatiegevaar na verlies4 maart 2013 Olympia in degradatiegevaar na verlies Het degradatiespook is opgedoken bij tafeltennisvereniging Olympia. Afgelopen weekend ging de uitwedstrijd tegen Twekkelerveld met 6-4 verloren. Johan Truschel was in Enschede met twee […]
  • Sinterklaasintocht gaat dit jaar wel door met Fien als kinderburgemeester26 oktober 2021 Sinterklaasintocht gaat dit jaar wel door met Fien als kinderburgemeester De intocht van Sinterklaas en zijn Pieten in de Goorse haven gaat dit jaar wel door. Op zondag 14 november zal de Goedheiligman met zijn gevolg rond de klok van 13:00 uur de Goorse […]
  • Kindercentrum De Triangel vraagt faillissement aan (UPDATE)21 december 2015 Kindercentrum De Triangel vraagt faillissement aan (UPDATE) KC De Triangel gaat vandaag het faillissement aanvragen bij de rechtbank. De economische crisis en de daaruit voortkomende vermindering van vraag aan opvang ligt ten grondslag aan de […]
  • Onoorbare diefstal in schuur Laarstraat15 oktober 2013 Onoorbare diefstal in schuur Laarstraat Een hondsbrutale fietsendiefstal aan de Laarstraat in Goor. Uit de schuur -achter het huis- van de familie Ligtenbarg op nummer 45 is een grijze Batavus-fiets ontvreemd. Het gaat om een […]