Gratis cursussen voor mantelzorgers

Veel mantelzorgers zorgen goed voor een ander, maar dan vergeten ze zichzelf. Hierdoor kunnen ze in sommige gevallen overbelast raken. Salut organiseert om die reden de cursus “De kunst van het Zorgen en Loslaten”. Deelname is gratis. De bijeenkomsten vinden plaats in de Reggehof en zijn gepland op de donderdagen 10 en 24 maart, 7 en 21 april, 9 en 23 juni van 9.30 tot 12.30 uur. En op donderdag 18 mei van 9.30 tot en met 13.00 uur. Meer informatie via www.mantelzorgenloslaten.nl.

Gerelateerde berichten

  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers14 augustus 2021 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers Salut aanleiding gaat in samenwerking met Stichting Informele Zorg Twente de gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan bieden voor mantelzorgers. Tijdens deze reeks van bijeenkomsten wordt […]
  • Salut organiseert ‘De kunst van het Zorgen en Loslaten’20 september 2018 Salut organiseert ‘De kunst van het Zorgen en Loslaten’ Welzijnsorganisatie Salut uit de Hof van Twente organiseert de komende maanden de cursus 'De kunst van het Zorgen en Loslaten'. Tijdens de cursus leert de mantelzorger voor zichzelf te […]
  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’26 februari 2018 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ Salut biedt voor mantelzorgers uit Goor en omgeving een gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid informatie gegeven over deze ziekte. De deelnemers […]
  • Ook vioolcursus in De Reggehof2 mei 2022 Ook vioolcursus in De Reggehof Naast de saxofooncursus biedt Home of Talents ook een kosteloze sessie aan voor de viool. In de vioolcursus ‘van niets tot iets’ ga je onder leiding van docent Dries Lansdorp kennismaken […]
  • Presentje voor mantelzorgers Salut16 november 2021 Presentje voor mantelzorgers Salut Salut bestaat 5 jaar en wil tijdens deze verjaring de mantelzorgers in het zonnetje zetten. Bent u mantelzorger of kent u iemand die mantelzorger is in Hof van Twente? Dan nodigt Salut u […]