Auto gestript in de IJsvogelstraat

Een BMW is in de afgelopen week door dieven gestript aan de IJsvogelstraat op de Hiltjesdamweide in Goor. De kilometerteller, het navigatiesysteem, de koplampen en de airbags werden gestolen van de auto die in een schuur stond. Verderop op de Borkeld, een soortgelijke diefstal. Daar werd een uitlaat met katalysator onder een Mercedes weg gesloopt. De politie heeft beide zaken in onderzoek.

Gerelateerde berichten

  • Veel hulp voor Stoevelaargroep na diefstal bomen24 januari 2022 Veel hulp voor Stoevelaargroep na diefstal bomen De Goorse Stoevelaargroep heeft uit alle hoeken hulp aangeboden gekregen na de diefstal van 12 bomen uit het Natuurbos aan de rand van Goor. De Goorse scouting kan van meerdere […]
  • Bomen gestolen uit Natuurbos Stoevelaargroep22 januari 2022 Bomen gestolen uit Natuurbos Stoevelaargroep In het Natuurbos van scouting De Stoevelaargroep aan de Wheedijk zijn 12 bomen gestolen. Deze zijn onlangs geplaatst door vrijwilligers maar nu al weer weg. Volgens de scouting zijn de […]
  • Kinderlokker actief op De Hogenkamp30 december 2021 Kinderlokker actief op De Hogenkamp De politie is op zoek naar een oudere man die gistermiddag op De Hogenkamp geprobeerd heeft om een jong meisje heeft mee te krijgen in een wit busje. Het meisje werd, aan het einde van de […]
  • Dief steelt ‘dummy-camera’s’ bij Karwei6 juli 2021 Dief steelt ‘dummy-camera’s’ bij Karwei Een dief heeft vorige week bij bouwmarkt Karwei aan de Mossendamsdwarsweg beveiligingscamera's gestolen. Wat hij niet wist dat er geen echte camera's maar dummy's in de verpakkingen […]
  • Houtkamp gaat door op historische plek2 juli 2021 Houtkamp gaat door op historische plek Ook dit jaar gaat het Goorse Kinderkamp weer door maar dan wel op een andere plek dan zoals de laatste jaren op de Hogenkamp (foto). Het Houtdorp gaat terug naar de plek waar het jaren […]