Auto gestript in de IJsvogelstraat

Een BMW is in de afgelopen week door dieven gestript aan de IJsvogelstraat op de Hiltjesdamweide in Goor. De kilometerteller, het navigatiesysteem, de koplampen en de airbags werden gestolen van de auto die in een schuur stond. Verderop op de Borkeld, een soortgelijke diefstal. Daar werd een uitlaat met katalysator onder een Mercedes weg gesloopt. De politie heeft beide zaken in onderzoek.

Gerelateerde berichten

  • Gorenaar aangehouden na diefstal uit Deldense kleedkamers9 september 2022 Gorenaar aangehouden na diefstal uit Deldense kleedkamers Een man uit Goor is aangehouden voor heling van mobiele telefoons en een bankpas die afgelopen woensdag uit de kleedkamers van voetbalvereniging Rood Zwart in Delden zijn gestolen. Of de […]
  • Opmerkelijke ‘fietsenruil’ in de Irisstraat30 juli 2022 Opmerkelijke ‘fietsenruil’ in de Irisstraat Er is door fietsendieven een nieuwe manier gevonden om aan een goede deugdelijke fiets te komen. Zo is duidelijk geworden in de Goorse Irisstraat. Daar werd deze en vorige week een fiets […]
  • Veel hulp voor Stoevelaargroep na diefstal bomen24 januari 2022 Veel hulp voor Stoevelaargroep na diefstal bomen De Goorse Stoevelaargroep heeft uit alle hoeken hulp aangeboden gekregen na de diefstal van 12 bomen uit het Natuurbos aan de rand van Goor. De Goorse scouting kan van meerdere […]
  • Bomen gestolen uit Natuurbos Stoevelaargroep22 januari 2022 Bomen gestolen uit Natuurbos Stoevelaargroep In het Natuurbos van scouting De Stoevelaargroep aan de Wheedijk zijn 12 bomen gestolen. Deze zijn onlangs geplaatst door vrijwilligers maar nu al weer weg. Volgens de scouting zijn de […]
  • Kinderlokker actief op De Hogenkamp30 december 2021 Kinderlokker actief op De Hogenkamp De politie is op zoek naar een oudere man die gistermiddag op De Hogenkamp geprobeerd heeft om een jong meisje heeft mee te krijgen in een wit busje. Het meisje werd, aan het einde van de […]