Derby met (corona)spanning

Het is de meest pikante tweestrijd van het seizoen en dus is er eigenlijk geen beter affiche om mee af te trappen bij de hervatting van de tweede seizoenshelft. vv Twenthe versus sv Hector. Op Sportpark Piepwillem -waar toeschouwers welkom zijn maar zich nog wel aan de richtlijnen moeten houden- kruisen de twee vierdeklassers de degens. Bij Twenthe hebben ze net op tijd een aantal spelers weer in de selectie mogen begroeten na een positieve corona-besmetting. Maar der beide trainers zullen toch ook vandaag nog wel even de telefoon in de gaten houden of er niet nog spelers afhaken. De aftrap is morgen om 14.00 uur onder naar het zich laat aanzien prima weersomstandigheden. Bekijk hier de stand en het overige programma in de vierde klasse B.

Het publiek is weer welkom bij de derby, wel worden er nog maatregelen getroffen bij Twenthe