Sportspektakel voor kids in De Mossendam

De buurtsportcoaches organiseren op dinsdag 22 februari een sportspektakel. Hierbij zijn verschillende sportverenigingen uit Goor aanwezig om hun sport te promoten door middel van een kleine clinic dan wel training aan de kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Zij kunnen hier ervaren welke sporten er allemaal zijn en vanuit die ervaring zich aanmelden bij een sportvereniging. Ook als jij al wel op een sport zit en je vindt het gewoon leuk om mee te doen ben je van harte welkom. Er kunnen maximaal 120 deelnemers mee doen, dit alles is gratis en aanmelden kan via deze site.

Gerelateerde berichten

  • Wie is de sportieve ‘Alleskunner’ in de voorjaarsvakantie?3 februari 2022 Wie is de sportieve ‘Alleskunner’ in de voorjaarsvakantie? De Buurtsportcoaches van de gemeente Hof van Twente organiseren op woensdag 23 februari een sportieve dag in sporthal De Mossendam waarbij de zogenoemde 'Alleskunner' wordt gezocht. […]
  • Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek28 augustus 2016 Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek De hel van het oosten voor even terug in sporthal De Mossendam. Komende zaterdag herleven heroïsche volleybaltijden in Goor als de volleybaltoppers van weleer weer samenkomen voor een […]
  • Dans, Twente op film en gymnastiek…17 juni 2022 Dans, Twente op film en gymnastiek… In het weekend voor het Feest der Feesten is er toch nog wel het één ander te doen in het Twentse Haagje. Zo draait vanavond en zondag in De Reggehof de populaire film 'Zo doot wiej dat […]
  • Clubdag GV Excelsior15 juni 2022 Clubdag GV Excelsior Komende zondag 19 juni, houdt gymnastiekvereniging Excelsior een clubdag in sporthal dDe Mossendam. De leden zullen dan verschillenden voorstellingen geven voor jong en oud. Van […]
  • Begin of the summer-party krijgt vervolg10 mei 2022 Begin of the summer-party krijgt vervolg Het was afgelopen zaterdag een succes: De Begin of the summerparty in sporthal De Mossendam en dus zijn de organisatoren van zins om deze lijn door te trekken. Afgelopen zaterdag waren er […]