De film staat nog even centraal in De Reggehof

Waar er landelijk ook versoepelingen in de maak zijn voor de theaters, maken ze zich in De Reggehof deze periode nog vooral op voor veel filmsessies voor de bühne echt weer wordt betreden door de artiesten. Zo is vanavond The Matrix 4 te zien, terwijl er ook zondag twee films geprogrammeerd staan. De familiefilm Sing 2 wordt dan afgespeeld om 13.30 uur. The West Side Story staat om 19.00 uur op de agenda. Voor een compleet overzicht van alle events, check je onze evenementen-agenda.

Gerelateerde berichten

  • Alleman draait Sun Children6 mei 2022 Alleman draait Sun Children In Filmhuis Alleman draait dinsdag de Iraanse film Sun Children. In de film staat het thema kinderarbeid centraal. Sun Children ontving vorig jaar op het filmfestival van Venetië twee […]
  • Volop films bij Alleman in december en januari29 november 2020 Volop films bij Alleman in december en januari Filmhuis Alleman heeft het programma bekend gemaakt voor de komende twee maanden. Er zijn in totaal twaalf films te bekijken op het grote witte doek in De Reggehof. De nieuwe […]
  • De geboorte van de RH-Bioscoop in De Reggehof6 augustus 2020 De geboorte van de RH-Bioscoop in De Reggehof Het Filmhuis Alleman maakt nog dit jaar promotie. Goor krijgt een eigen bioscoop. In De Reggehof ziet RH-Bioscoop nog dit jaar het levenslicht. Filmhuis Alleman heeft de laatste jaren al […]
  • The begin of the summer-party en films…6 mei 2022 The begin of the summer-party en films… Het is het weekeinde waarin The begin of Summer-party centraal staat als het gaat om de Goorse evenementen. Het spektakel voor 18-plussers in sporthal De Mossendam is bijna uitverkocht en […]
  • Filmzomer in nieuwe cinema Reggehof1 juli 2021 Filmzomer in nieuwe cinema Reggehof De nieuwe RH cinema opent op 14 juli en zal daarna een zomer tegemoet gaan met veel films. De eerste is ‘De nog grotere slijmfilm’. De grote zaal is inmiddels voorzien van een nieuw […]