Gemeente en Viverion ronden samenwerking Het Gijmink af

De gemeente en woningcorporatie Viverion hebben deze week op symbolische wijze de samenwerking voor de vernieuwing van Het Gijmink afgerond. Na bijna zestien jaar slopen, grond saneren, inrichten, herbouwen en heroriënteren, is een compleet nieuwe wijk ontstaan. “Het is een mooie wijk geworden waar het goed wonen is. We hebben in dit project uitstekend samengewerkt met de gemeente. Ik heb het volste vertrouwen dat ook nieuwe ontwikkelaars dat gaan ervaren“, aldus directeur-bestuurder van Viverion Tonita Garritsen.

Gerelateerde berichten

  • Glasvezel Gijmink nog ver weg21 januari 2022 Glasvezel Gijmink nog ver weg Een groot deel van de Goorse wijk 't Gijmink beschikt nog niet over glasvezel en het kan volgens wethouder Harry Scholten ook nog wel even duren voordat dat zover is. Hij zie dat tijdens […]
  • Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit13 april 2020 Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit De kosten ven het laatste deel van de Goorse wijk 't Gijmink zijn 3 miljoen hoger uitgevallen dan aanvankelijk begroot. De totale projectkosten bedroegen € 45,5 miljoen. Er is besloten om […]
  • Geen duidelijkheid over toekomst Tuindorp3 juni 2019 Geen duidelijkheid over toekomst Tuindorp Het is nog niet duidelijk of de karakterestieke woningen op 't Tuindorp ook over 25 jaar nog bestaan. Dat zegt Viverion in een persbericht als reactie op de in verschillende media gewekte […]
  • Inloop koffie-uurtje met directeur Viverion7 maart 2018 Inloop koffie-uurtje met directeur Viverion Directeur Jan Willem Allersma van Viverion is morgen (donderdag 8 maart) weer bij Villa '70 op 't Gijmink om daar in gesprek te gaan met huurders. Deze twee-wekelijkse bijeenkomst is […]
  • Gijminkbewoners luchten hun hart tijdens hoorzitting asbestsanering15 februari 2018 Gijminkbewoners luchten hun hart tijdens hoorzitting asbestsanering Er kwam de nodige frustratie naar boven bij de Gijminkbewoners die aanwezig waren tijdens de hoorzitting in wijkgebouw Villa '70. De bijeenkomst was georganiseerd door de SP. de PvdA, […]