En ze leefden nog lang en gelukkig…

Wat één van de mooiste dagen uit haar leven had moeten worden, werd het ook. Een waar onofficieel sprookjeshuwelijk dat werd voltrokken in Café De Whee. Het was dé wens van Denise Boswinkel die ooit als man door het leven ging en vlak voor een beslissende geslachtsoperatie staat. Stamgast Lucas Huigen werd gestrikt als bruidegom en hij kwam aan in een grote versierde vrachtwagen. Op het plein voor het het café een heuse rose ‘love-caravan’ en live muziek van dweilorkest Zwabber. De huwelijkseed werd binnen afgelegd en natuurlijk klonk er een volmondig JA waarna het feest los kon barsten. En ze leefden nog lang en gelukkig… (foto’s: Patrick ter Elst en Elly Pots)

Gerelateerde berichten

  • Bijzondere bruiloft bij Café De Whee10 februari 2022 Bijzondere bruiloft bij Café De Whee Onder het motto 'Van een beetje naar een spleetje, feest bij café Het Wheetje' is er komende zaterdag een bijzonder bruiloftsfeest bij Café De Whee. De Goorse Denise Boswinkel is al enige […]
  • Horecaprotest trekt veel cafégangers in Goor15 januari 2022 Horecaprotest trekt veel cafégangers in Goor De actie van drie Goorse café's en Bistro d'Olde Smidse is goed ontvangen door de diverse horecagangers. Het was druk op de terrassen en op straat bij De Tapperij, Café Johnny's en Café […]
  • Goorse horeca morgen in actie voor snelle heropening14 januari 2022 Goorse horeca morgen in actie voor snelle heropening Vier Goorse horeca-ondernemingen gaan morgenmiddag actie voeren tegen de voortdurende sluiting van café's en restaurants vanwege corona. Het gaat hierbij om Bar Bistro D' Olde Smidse, en […]
  • Cafe De Whee is Duits paradijs tijdens EK11 juni 2021 Cafe De Whee is Duits paradijs tijdens EK Door zijn aderen stroomt bloed met de kleuren rood-zwart-goud. Duutser Marcel List is helemaal klaar voor het EK voetbal. Bij vorige eindronden was zijn woning aan de Schoolstraat […]
  • Monica ziet Sarah met mooi terrasfeest2 mei 2021 Monica ziet Sarah met mooi terrasfeest Wat een feest bij Café De Whee met als stralend middelpunt Monica ter Elst. Zij zag Sarah net op het moment dat de terrassen weer open mochten. Een volledig en uitbundig Corona-proof […]