Lentegevoel en diepgeworteld verlangen…

De Goorse weerman en fotograaf Eric Effing was iop deze zaterdag de 12e februari vroeg uit de veren om een fraaie prent te schieten aan het begin van een fraaie dag. “Opgestaan met een lente-achtig gevoel gecombineerd met een diepgeworteld verlangen naar het borreluurtje. Het perspectief is goed…” aldus Effing die wat het weer betreft voor de komende week minder goed nieuws heeft: “Dit weekend verloopt mooi en droog, volgende week overslaan…”

Gerelateerde berichten

  • “Licht hebben we, nu de ballen nog”15 november 2021 “Licht hebben we, nu de ballen nog” Op gezette tijden pakt natuurfotograaf Eric Effing zijn camera's om het prachtige natuurschoon in en rondom Goor in beeld te vatten. Een spontane Kerst op de tennisbaan. "Deze prachtige […]
  • Kring om de zon…25 april 2021 Kring om de zon… We kregen weer een fraaie foto van een bijzonder natuurfenomeen binnen van de Goorse fotograaf- en weersdeskundige Eric Effing. Hij ontwaardde gisterochtend een fraaie kring om de […]
  • Zonsopgang met bijzonder optisch element…17 januari 2021 Zonsopgang met bijzonder optisch element… De Goorse weerman- en fotograaf stuurde weer twee fraaie natuurfoto's met in dit geval een bijzonder optisch element. De prenten zijn deze week genomen in het buitengebied bij Stokkum en […]
  • Dubbele regenboog door Saharastof…14 april 2022 Dubbele regenboog door Saharastof… Weerman en fotograaf Eric Effing stuurde vanaf 't Heeckeren een tweetal foto's van een opmerkelijk natuurfenomeen waarmee Goor gisteravond te maken kreeg: "Rond kwart over acht trokken na […]
  • De zomer is bijna voorbij…5 september 2022 De zomer is bijna voorbij… Als de voortekenen niet bedriegen is de zomer na morgen wel voorbij. Ook de Goorse weerman en fotograaf Eric Effing zegt dat we een andere tijden tegemoet gaan. "Vanaf woensdag gaat het […]