Schrijver Hulsegge 60 jaar getrouwd met zijn Alie

Hij kwam nog niet zolang geleden in het nieuws met het uitbrengen van zijn boek De Schoolfeestmoorden en is speelde ook een rol in de succesfilm De beentjes van Sint Hildegard. Afgelopen week werd hij door burgemeester Ellen Nauta verrast met een bezoek en bloemen want de Gorenaar is 60 jaar getrouwd met zijn steun en toeverlaat; zijn vrouw Alie. De twee hebben veel van de wereld gezien maar wonen nu al jaren in de Goorse Spreeuwenstraat. Via deze weg wordt het diamanten paar natuurlijk ook van harte gefeliciteerd. En uiteraard nog veel fijne jaren samen! (Foto’s: Marlies Schoonhoven)

Gerelateerde berichten

  • Ineke en Massie Zandjans 60 jaar getrouwd26 mei 2022 Ineke en Massie Zandjans 60 jaar getrouwd Groot feest voor Ineke en Massie Zandjans vandaag. Het echtpaar viert vandaag het heuglijke feit dat ze 60 jaar getrouwd zijn. Ineke is geboren in Delden en Massie aan de Goorseweg in […]
  • Boek Schoolfeestmoorden te koop na feestelijke presentatie25 oktober 2021 Boek Schoolfeestmoorden te koop na feestelijke presentatie Het eerste exemplaar van het nieuwe boek 'De Schoolfeestmoorden' van Gorenaar Jan Hulsegge is afgelopen zaterdag overhandigd aan voorzitter Erwin Zwierink van de stichting School en […]
  • De Schoolfeestmoorden: Thriller met oorsprong op de weide…11 oktober 2021 De Schoolfeestmoorden: Thriller met oorsprong op de weide… Er is veel geschreven over het Feest der Feesten maar een fictieve thriller over gebeurtenissen tijdens het School en Volksfeest was er nog niet. Straks wel want op 23 oktober presenteert […]
  • Gerard en Marietje al 60 jaar een paar30 juni 2021 Gerard en Marietje al 60 jaar een paar Een diamanten dag op deze 30e juni voor Gerard en Marietje ten Berge. Zij zijn vandaag op de kop af 60 jaar getrouwd en na al die jaren nog steeds gelukkig samen. Ook via deze weg worden […]
  • Siets is de oudste inwoner in de Hof13 juni 2021 Siets is de oudste inwoner in de Hof Ze is wars van publiciteit en dat kan er de reden van zijn dat in deze regio de laatste jaren geen aandacht is besteedt aan het feit dat ze toch echt de oudste inwoner in de Hof van […]