GFC wint verdiend van MVV’69

GFC heeft het eerste competitieduel na de winterpauze met 0-2 gewonnen. In Marle werd MVV’69 met 0-2 verslagen. Op een slecht veld met veel wind was het bij rust nog 0-0 in een eerste bedrijf waarin niet heel veel gebeurde. in de tweede helft was GFC vanaf minuut één de bovenliggende partij en creëerde veel kansen. Toch duurde het even voordat de ban werd gebroken. Daan Zwierink kopte uit een hoekschop fraai de 0-1 binnen en niet veel later maakte Olaf Siegers de tweede Goorse goal na een goede voorbereidende actie van Colin Mensink. (Foto: website GFC)

Gerelateerde berichten

  • GFC houdt zicht op titel10 mei 2022 GFC houdt zicht op titel GFC blijft in de race om het kampioenschap in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond van Sportclub Rijssen met 4-0. Bij […]
  • GFC klopt AVC Heracles in Almelo7 mei 2022 GFC klopt AVC Heracles in Almelo GFC blijft het goed doen in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. Vanmiddag werd in Almelo AVC Heracles met 0-3 verslagen. De rood zwarten kwamen al na tien minuten op […]
  • GFC wint wederom met miniem verschil9 april 2022 GFC wint wederom met miniem verschil Na de zege van vorige week op Lemele heeft GFC opnieuw met moeite afgerekend met een laagvlieger. De ploeg van trainer Romano Lammertink was vanmiddag met 1-0 te sterk voor Daarle. Olaf […]
  • GFC verliest belangrijk duel tegen Daarlerveen15 maart 2022 GFC verliest belangrijk duel tegen Daarlerveen Na de prima overwinning op Juventa '12 afgelopen zaterdag was er voor GFC hoop op een goed vervolg op een plek aan de top van de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal maar die hoop was […]
  • GFC simpel langs Lemele21 november 2021 GFC simpel langs Lemele GFC won gisteren in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal simpel in en tegen Lemele. Het werd, zonder publiek, 0-6. Bij rust was het al 0-3 voor de ploeg van trainer Romano […]