Kakhiel in Goor: “Enge ijsbeer en picknick voor vogels…”

Het populaire humoristische social media-platform Kakhiel was in Goor voor een heuse vlog. De makers van vooral gortdroge grappen kwam voor het in beeld brengen en op bijzonder ‘saaie’ wijze van het Twentse Haagje. Zo wordt in het filmpje de ‘enge’ ijsbeer op dak van de Smidse beschreven alsmede een ‘picknickplaats voor vogels’. Ook de klok in het centrum, een sportschool, het stadspark, een penthouse boven de action en enkele ‘gore’ plekken werden in beeld gebracht door Kakhiel dat kan bogen op bijna een half miljoen volgers. De vlog is dia deze LINK te zien.

Gerelateerde berichten

  • Teken jouw toekomstige omgeving of maak een vlog…6 augustus 2022 Teken jouw toekomstige omgeving of maak een vlog… Jonge creatievelingen opgelet kunnen meedoen met een wedstrijd van de gemeente Hof van Twente waarin de toekomst van de eigen omgeving centraal staat. Waar denk je het eerste aan als […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)11 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Er is vandaag een begin gemaakt met de opbouw van het Schoolfeestterrein met het plaatsen van de schaftketen die achter de tent staan. Komende maandag zal worden begonnen met de bouw […]
  • Bigbandfestival in beeld28 april 2022 Bigbandfestival in beeld Wie nog even wil nagenieten van het geslaagde Bigbandfestival van Tweede Paasdag kan daarvoor nu terecht op YouTube. Videograaf Peter Aerts heeft met zijn vrouw Karin een fraai filmpje […]
  • Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat20 maart 2021 Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat Onder de titel ‘Till we meet again….’ heeft de organisatie van het Bigbandfestival middels een komische video duidelijk gemaakt dat het grootse muzikale feest in Goor ook dit jaar niet […]
  • Complimenten voor jongeren in korte film16 juli 2020 Complimenten voor jongeren in korte film De gemeente Hof van Twente heeft samen met Salut een kort filmpje gepubliceerd waarin de jongeren in Goor en de overige kernen in de Hof worden gecomplimenteerd met de wijze waarop ze […]