Kiekeboe in actie voor noodfonds

Kringloopwinkel Kiekeboe in Goor organiseert komende zaterdag een actiedag. De opbrengst van de verkochte goederen op die dag gaat voor de helft naar het noodfonds van Doors Wide Open. De andere 50% gaat naar een lokale dierenorganisatie. Het noodfonds is in het leven geroepen om mensen te helpen die in de problemen zijn gekomen door de hoge inflatie en stijgende energieprijzen. Wier het fonds rechtstreeks wil ondersteunen kan dat doen middels een donatie op rekeningnummer NL48INGB0009089996 t.n.v. Stichting Doors Wide Open. Meer informatie, ook voor mensen die aanspraak willen maken op een bijdrage uit het fonds, is te vinden op www.hofinactie.nl.


Gerelateerde berichten

  • Energiefonds Doors Wide Open nu open voor mensen in financiĆ«le nood14 maart 2022 Energiefonds Doors Wide Open nu open voor mensen in financiĆ«le nood Wie in ernstige problemen is gekomen door de enorme stijging van de gas- en stroomprijzen kunnen zich nu aanmelden voor een bijdrage uit het noodfonds dat is ingesteld door Doors Wide […]
  • Hof in Actie helpt eerste minima14 februari 2022 Hof in Actie helpt eerste minima Het nieuwe noodfonds van Hof in Actie (Stichting Doors Wide Open) werpt zijn eerste vruchten af. De eerste plaatsgenoten in Goor zijn al geholpen door geld te doneren aan inwoners die het […]
  • Salut en Kiekeboe openen electronica-werkplaats17 januari 2022 Salut en Kiekeboe openen electronica-werkplaats Bij kringloopwinkel Kiekeboe aan de Bunschotenstraat wordt op 1 februari 'De werkplaats Elektronica' geopend. Dat is een vrijwilligerswerkplek gericht op elektronica en moet een nieuwe […]
  • Kiekeboe zwaar getroffen door hoosbui6 juli 2021 Kiekeboe zwaar getroffen door hoosbui Kringloopwinkel Kiekeboe is zeker nog tot donderdag gesloten. De schade na de hoosbui van afgelopen zondag loopt in de duizenden euro's. Het water liep de Goorse Kringloopwinkel op de […]
  • Kiekeboe opent weer UPDATE12 maart 2021 Kiekeboe opent weer UPDATE De grootste kringloopwinkel van Goor opent vanaf volgende week maandag (22 maart) weer de deuren na de coronasluiting. Kiekeboe laat dan weer klanten toe in de hallen op het TSB-terrein. […]