Nieuw uitgaansprogramma bij Hofstreek FM

Een nieuw programma op de lokale radiozender Hofstreek FM. Vanaf volgende week dinsdag, 1 maart, is er elke week om 13.00 uur een aflevering van ‘De deur uit’, over de culturele agenda in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. In dit programma wordt een overzicht en informatie gegeven over alle culturele activiteiten voor de komende week die in de verschillende kernen in Hof van Twente te bewonderen zijn zoals muziek, theater, cabaret, exposities en films. Ook is er aandacht voor lokale en regionale boeken in de speciale boekenrubriek is er tijd ingepland om bijzondere producties te bespreken…

Het culturele programma is een initiatief van Sander Quee van Hofstreek Omroep. Zoals hij zelf zegt: “Dit wordt een ‘Langs de lijn’ van de cultuursector”. ‘De deur uit’ wordt wisselend gepresenteerd door Marriët de Beer en Renée Kleywegt (HofMarketing), Bert van den Berg, Theo Hakkert en Sander Quee (Hofstreek Omroep). De techniek is in handen van Geert Wolff. Het programma voor cultuurliefhebbers is een samenwerking tussen Hofstreek Omroep, HofMarketing en de correspondenten vanuit de kernen: Bart Schurink (Delden), Marian Zwiers (Diepenheim), Hens ten Thije (Goor), Jan Put (Hengevelde), Ineke Jongsma en Alie Poortman (Markelo). De filmrubriek wordt verzorgd door Dinie Holkers.

Gerelateerde berichten

  • ‘De deur uit’ terug op Hofstreek FM1 september 2022 ‘De deur uit’ terug op Hofstreek FM Na een korte zomerstop is het radioprogramma ‘De deur uit’ terug op Hofstreek FM. Daarin wordt de culturele agenda van Hof van Twente toegelicht en wekelijks besproken wat er de komende […]
  • Herman Heijmer te gast in het Dubbelportret22 september 2022 Herman Heijmer te gast in het Dubbelportret Herman Heijmer is komende zondag te gast bij het Dubbelportret op Hofstreek FM. Hij begon als 16-jarige in de horeca, volgde het leerlingstelsel en gaf uiteindelijk zelf les in het […]
  • Renate Verdriet in Dubbelportret20 april 2022 Renate Verdriet in Dubbelportret Renate Verdriet is komende zondag, 24 april, te gast in Dubbelportret bij de lokale radiozender Hofstreek FM.Renate is makelaar en eigenaresse van LOF Wonen in Goor. ze komt […]
  • Slotdebat lokale lijsttrekkers bij Hofstreek FM11 maart 2022 Slotdebat lokale lijsttrekkers bij Hofstreek FM De lokale radiozender Hofstreek FM zendt morgen het slotdebat uit van de lijsttrekkers van de lokale politieke partijen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van komende woensdag. […]
  • Harry Scholten op Hofstreek FM1 maart 2022 Harry Scholten op Hofstreek FM In het programma Radio Kerk Lokaal is donderdag om 19.00 uur een interview te beluisteren met de lijsttrekker van het CDA in de Hof van Twente: Harry Scholten. De aandacht gaat in dit […]