Met spoed kamer gezocht in Goor

De lief- en leedredactie kreeg een wanhopige mail toegestuurd. Iemand is dringend op zoek naar een kamer in Goor.

Dringend ben ik op zoek naar een gezellige kamer in ons prachtige Goor. Wie oh wie kan mij daar aan helpen? Al is het maar voor een jaartje. Ik wil ons mooie Goor niet verlaten en ben zodoende druk op zoek maar het wil niet lukken. Vandaar dat ik het via Goornieuws eens wil proberen. Is er iemand die voor mij een kamer beschikbaar heeft per direct (of binnen nu en twee weken)? Ik ben student en kan maximaal € 300,- aan huur betalen. Wel met gebruik van eigen keukentje, douche en toilet. Ik geef degene die mij aan de gouden tip kan helpen een gigantische mooie bos bloemen! Reageren kan via de mail.

Gerelateerde berichten

  • Marloes zoekt haar titanium-armband13 juni 2014 Marloes zoekt haar titanium-armband Marloes is haar armband verloren en vraagt de Goorsnieuws-lezers om haar te helpen deze weer in bezit te krijgen: "ik ben naar de creatieve dag geweest bij De Pot in Markelo. Van daaruit […]
  • Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen5 juni 2014 Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen In de categorie vermiste artikelen vandaag een sleutelbos. Marinus Kleinsman verloor vorige week onder andere zijn auto- en huissleutels. "Het meest waarschijnlijk ben ik ze kwijtgeraakt […]
  • Hoge beloning voor vermiste kat3 oktober 2019 Hoge beloning voor vermiste kat De lief en leed-redactie van deze site krijgt regelmatig mails over vermiste huisdieren en na plaatsing lukt het dan ook regelmatig om de dieren weer terug te krijgen bij de eigenaren. De […]
  • Fiets gestolen tijdens Goorse avond (update)4 september 2012 Fiets gestolen tijdens Goorse avond (update) In de categorie vermiste artikelen vandaag een fiets. “In de nacht van zaterdag op zondag is mijn fiets gestolen. Ik had deze geplaatst bij de overdekte fietsenstalling achter De Reggehof […]
  • Sleutelbos ontvreemd op tennispark4 december 2011 Sleutelbos ontvreemd op tennispark De Lief- en Leedredactie kreeg een mailtje binnen van één van onze vaste bezoekers die een sleutelbos is kwijtgeraakt: Vrijdagavond 2 december is uit de kleedkamer van de tennisvereniging […]