Vervroegd stemmen kan dit jaar in het gemeentehuis

Wie eerder een stem uit wil brengen voor de gemeenteraadsverkiezingen dan op de verkiezingsdag van woensdag 16 maart kan dat doen in het Goorse gemeentehuis. Het vervroegd stemmen is bedoeld voor mensen die zich kwetsbaar voelen, bijvoorbeeld vanwege de gezondheid en kan op maandag 14- en dinsdag 15 maart. Ook in de overige kernen in de Hof is dan een stemlokaal geopend. De stempassen voor de verkiezingen zijn vorige week verstuurd aan de stemgerechtigden…

Gerelateerde berichten

  • Stempassen vandaag of morgen in de bus19 februari 2021 Stempassen vandaag of morgen in de bus De stempassen voor de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 17 maart worden vandaag of morgen bij de stemgerechtigden in de Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, bezorgd. Wie […]
  • We mogen weer naar de stembus…23 mei 2019 We mogen weer naar de stembus… De belangstelling voor de stemdag van vandaag lijkt niet zo groot als tijdens de gemeenteraadsverkiezingen- of Provinciale verkiezingen en voor velen een 'ver van mijn bed'-show', maar […]
  • Hew altied a zo e doan…27 maart 2018 Hew altied a zo e doan… De fabrieksarbeider stemt op de Partij van de Arbeid, want dat deden z’n ouders ook altijd. Kerkgangers stemmen het liefst SGP want dat hoort zo. Grote boeren stemmen op het CDA met een […]
  • Poll verkiezingen: CDA de grootste21 maart 2018 Poll verkiezingen: CDA de grootste Als het aan de deelnemers van een poll op deze site ligt wordt het CDA de grootse partij na de gemeenteraadsverkiezingen van vandaag. De Christen Democraten behaalden 21% van de stemmen. […]
  • Stempassen voor gemeenteraadsverkiezingen bezorgd23 februari 2018 Stempassen voor gemeenteraadsverkiezingen bezorgd De stempassen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zijn inmiddels thuis bezorgd. Op woensdag 21 maart kan eenieder gaan stemmen en op de diverse kieslijsten staan in totaal 126 namen. […]