Fietser (27) die betrokken was bij dodelijk ongeval was onder invloed van drank en drugs

De 27-jarige plaatsgenoot, die begin deze maand betrokken is geweest, bij een dodelijk ongeval op het Weversplein was onder invloed. Hij had ten tijde van het ongeval zowel alcohol als drugs gebruikt. Dat heeft de politie bevestigd aan TC/Tubantia. Het dodelijk ongeluk met een fiets gebeurde op zaterdag (5 februari) omstreeks negen uur. De Gorenaar reed een voetganger, een 85-jarige man uit Markelo, aan met zijn fiets. De voetganger is later als gevolg van zijn verwondingen overleden.

Gerelateerde berichten

  • Politierazzia: vier alcomobilisten en een achtervolging18 juni 2016 Politierazzia: vier alcomobilisten en een achtervolging De Hermandad heeft een grootschalige razzia gehouden in Goor en omgeving. Samen met de  Landelijke Politie Eenheid, de belastingdienst, douane, sportvisserij Oost-Nederland en de boa's […]
  • Aangereden voetganger overleden7 februari 2022 Aangereden voetganger overleden De voetganger die zaterdagavond in Goor ernstig gewond raakte na een botsing met een fietser, is aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de politie. De man op leeftijd liep rond 21:00 […]
  • Voetganger gewond na botsing met fietser6 februari 2022 Voetganger gewond na botsing met fietser Op het Weversplein is gisteravond rond 22:00 uur een voetganger ernstig gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een fietser. Dat gebeurde op de ingangsweg van het station richting […]
  • Goorse automobilist onder invloed van drugs aangehouden2 februari 2021 Goorse automobilist onder invloed van drugs aangehouden De politie heeft eind vorige week een Gorenaar aangehouden op de Holtdijkdwarsweg, net buiten Goor. Na controle bleek de jonge bestuurder wiet in zijn auto te hebben. Een speekseltest […]
  • Gorenaar twee keer beschonken aangehouden11 juni 2020 Gorenaar twee keer beschonken aangehouden Een 56-jarige Gorenaar is afgelopen dinsdagavond twee keer van de weg gehaald wegens rijden onder invloed. De politie kreeg rond 18:00 uur een melding binnen dat er een man in een auto […]