Nieuwe cursus AquaSlank van start

Op 24 april gaat er een nieuwe cursus AquaSlank van start in Goor. AquaSlank is de ideale combinatie van bewegen en het aanleren van een gezond eetpatroon. Naast gewicht verliezen wordt je bovendien fit en raak je lekker in vorm. Het is een bewegingsprogramma met deskundig advies van een voedings-deskundige over gezonde voeding en een gezonde leefstijl met het doel om op een verantwoorde manier af te vallen. Aansluitend na de bijeenkomst is er een actieve workout in het water. De cursus duurt veertien weken. Op dinsdag 17 april is er een gratis proefavond, een week later begint de cursus. Meer informatie opvragen en aanmelden kan via de website.

aqua

Gerelateerde berichten

  • Tour de Boer van start in Goor25 juli 2014 Tour de Boer van start in Goor Komende dinsdag organiseert de LTO Hof van Twente een fietstocht rond Goor langs een drietal boerderijen in de buurtschappen Weldam, Zeldam-Wiene en Kerspel-Goor. De boerderijen werken in […]
  • Sligman en Stevens stellen vragen over Paardenmarkt in raadsvergadering26 november 2019 Sligman en Stevens stellen vragen over Paardenmarkt in raadsvergadering De Goorse gemeenteraadsleden Apollonia Sligman (PvdA) en Frank Stevens (SP) gaan vanavond tijdens de raadsvergadering vragen stellen over de Goorse Paardenmarkt. Dat gebeurt terwijl een […]
  • Frank Eeftink nieuwe hoofdtrainer Oranje Nassau7 januari 2019 Frank Eeftink nieuwe hoofdtrainer Oranje Nassau Frank Eeftink is vanaf volgend seizoen de hoofdtrainer bij tweedeklasser Oranje Nassau. De 31-jarige Eeftink, wiens roots in Goor liggen, heeft in Almelo getekend voor één seizoen, met […]
  • Kadernota 2014: Twee miljoen voor verkeersvisie1 juni 2013 Kadernota 2014: Twee miljoen voor verkeersvisie Het college van B&W heeft de Kadernota 2014 met de titel De nieuwe werkelijkheid naar de gemeenteraad gestuurd. Het gaat niet om nieuwe meerjarige verplichtingen en de lasten voor de […]
  • Reacties op column Jodocus…5 mei 2015 Reacties op column Jodocus… Via social media en mail komen er nog steeds veel reacties op de veranderende verkeerssituaties in Goor. Ook op de column van Jodocus werd veel gereageerd. De lezers zijn verdeeld, zo […]