Drie dolle dagen voor Goorse carnavalisten

Het zogenoemde ‘alternatieve’ carnaval is in het Goorse goed gevierd. Het kan weer na de afschaffing van de coronamaatregelen en dus was het voor deze editie drie dagen feest. Dat begon afgelopen vrijdag met een druk bezochte feestavond van CV Sterzo bij Café De Ster waar een dag later de jubileumloterij werd gehouden van de Goorse carnavalsvereniging. Onder leiding van Prins Mark Altena werd ook nog met een bus vol koers gezet naar de Boorköttels in Enter op zaterdagavond en gisteren naar de Höftemennekes in Hengevelde. Het feest werd afgesloten met een party bij Café Johnys waar diverse artiesten op traden en het tot in de late uurtjes druk en gezellig was, gisteravond.

Gerelateerde berichten

  • Carnavalsweekeinde in Goor…25 februari 2022 Carnavalsweekeinde in Goor… Het is niet zoals ze bij CV Sterzo gewend zijn maar feest wordt het sowieso. Het alternatieve carnavalsweekeinde in Goor wordt vanavond gevierd in het voorcafé van De Ster waar onder meer […]
  • Geen officieel carnaval, wel Jubileumloterij CV Sterzo27 januari 2022 Geen officieel carnaval, wel Jubileumloterij CV Sterzo Ondanks de heropening van de horeca zijn er in het Goorse ook dit jaar geen carnavalsfeesten van CV Sterzo. De vereniging heeft dit besloten omdat er nog teveel beperkingen gelden zoals […]
  • Toch nog een beetje carnaval…29 november 2020 Toch nog een beetje carnaval… Het had dé avond moeten worden van de opkomst van de 11e Prins Carnaval van het Goorse CV Sterzo maar ook hier gooide Corona roet in het eten. Het jubileumjaar van de groeiende Goorse […]
  • Geen Goors carnaval komend seizoen14 september 2020 Geen Goors carnaval komend seizoen De Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo heeft de activiteiten voor het komende seizoen afgeblazen. Dit in verband met het Corona-virus en de bijbehorende RIVM-maatregelen. Het zou een […]
  • Carnaval en Schlagers voor bewoners Herfstzon26 februari 2020 Carnaval en Schlagers voor bewoners Herfstzon De bewoners van woon-zorgcentrum Herfstzon hebben een paar feestelijke dagen achter de rug. Afgelopen vrijdagmiddag werd er carnaval gevierd met CV Sterzo-prins Mark en zijn gevolg. De […]