Fietsendieven aangehouden bij de Stoevelaar

De politie heeft gisteren twee fietsendieven aangehouden bij De Stoevelaar. Ze werden op heterdaad betrapt op het Schoolfeestplein toen de twee mannen door een getuige werden aangetroffen met een zwarte fiets van Batavus. Eerder op de middag hadden zo ook al een Gazelle E-bike gestolen die eveneens op het plein geparkeerd stond. Met behulp van camerabeelden en verklaringen van getuigen konden de dieven bij De Stoevelaar worden getraceerd en ingerekend. De fietsen zijn inmiddels terug bij de rechtmatige eigenaren. (foto: politie Hof van Twente)

Gerelateerde berichten

  • Bekeuringen voor dronkenschap, baldadigheid en spookrijden12 mei 2018 Bekeuringen voor dronkenschap, baldadigheid en spookrijden De politie noteerde in de afgelopen week vijf delicten in het Goorse en schreef vier keer een proces verbaal uit. Vorige week zaterdag werd in de vroege ochtend een man bekeurd vanwege […]
  • Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat16 januari 2018 Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat Tijdens een inbraak in een woning in de Spoorstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een portemonnee en een autosleutel gestolen. Diezelfde nacht werd van de rekening van de pinpas […]
  • Vliegende fiets landt op ’t Jannink…27 december 2017 Vliegende fiets landt op ’t Jannink… Een kolderiek berichtje met serieuze ondertoon op de Facebookpagina van de politie Hof van Twente. Daarop werd melding gemaakt van een 'vliegende fiets' die met een knal achter een huis op […]
  • Tablet gestolen in de Berkenstraat4 september 2017 Tablet gestolen in de Berkenstraat In de afgelopen week is er ingebroken in een woning aan de Berkenstraat op 't Gijmink in Goor. Dat is gebeurd tussen dinsdagmiddag en woensdagochtend. De dief wist naar alle […]
  • Goorse jongens stelen bier in Markelo26 augustus 2017 Goorse jongens stelen bier in Markelo Twee jonge Gorenaren zijn vannacht door de politie Hof van Twente aangehouden nadat ze probeerden om vaten bier en blikjes drank te stelen. In een Markeloos cafĂ© zag volgens de lokale site […]