Clinic in voorbereiding op Triatlon

Sportievelingen die mee willen doen aan de Hof van Twente Triatlon dit voorjaar en zich optimaal voor willen bereiden wordt door Zwembad De Vijf Heuvels de kans geboden om mee te doen met diverse trainingen. De clinic bestaat uit 10 tri-trainingen en 4 losse zwemtrainingen onder leiding van vakkundige begeleiders. De trainingen vinden vrijblijvend plaats tot 20 maart. Opgeven kan bij de receptie van het zwembad of via dit mailadres. De 6e Hof van Twente Triatlon staat voor zondag 22 mei gepland.

Gerelateerde berichten

  • Vernieuwd buitenzwembad 2 mei open21 april 2015 Vernieuwd buitenzwembad 2 mei open De voorverkoop van het vernieuwde en gerenoveerde buitenbad van zwembad De Vijf Heuvels tussen Goor en Markelo, gaat komende zaterdag van start. Er is op het terrein een nieuwe […]
  • Ruiten zwembad De Whee vernield door jongeren13 oktober 2014 Ruiten zwembad De Whee vernield door jongeren Het Goorse zwembad De Whee zal weldra ten prooi vallen aan de slopershamer maar dit weekeinde werd daar al een voorschot opgenomen. Een groep van zo'n tien baldadige jongeren gooiden, […]
  • Geef je op voor Doggy Plons13 augustus 2022 Geef je op voor Doggy Plons Het is nu nog hartje zomer. Maar medio september zit het buitenseizoen er weer op voor zwembad De Vijf Heuvels. Het reces wordt dan ingeluid met Doggy Plons. Met deze activiteit wordt een […]
  • Was het Goorse buitenbad er nog maar…24 juli 2022 Was het Goorse buitenbad er nog maar… De belegen Gorenaren denken er met weemoed aan terug. Zeker tijdens de warme periodes. Ook in de komende week wordt het weer tropisch en zullen velen de berg overgaan voor een duik in het […]
  • Toen op 15 mei het buitenbad in Goor open ging…15 mei 2022 Toen op 15 mei het buitenbad in Goor open ging… Het is 15 mei en dat is voor de Goorse belegen zwemfanaten nog steeds een bijzondere datum. Het was namelijk in het verleden altijd de dag dat het buitenzwembad op De Whee werd geopend […]