Wandelen met D66 vanaf de Jumbo

De verkiezingen staan voor de deur en dus drukken de lokale politici hun neus aan het venster. D66 gaat namelijk met haar inwoners aan de wandel. Zondag kun je met lijsttrekker André de Visser een korte wandeling (ongeveer een uurtje) maken om mee te praten over de politiek in ’t Twentse Haagje. De start is om 11.00 uur op de parkeerplaats van de Jumbo.

Gerelateerde berichten

  • Sayin stopt als raadslid, Rugenbrink wel kandidaat6 december 2021 Sayin stopt als raadslid, Rugenbrink wel kandidaat Belgin Sayin (foto) stopt na de komende gemeenteraadsverkiezingen als raadslid. De Goorse zat de afgelopen vier jaar in de raad namens D66. Op de nieuwe kieslijst van de democraten is […]
  • Weinig aandacht voor cyberveiligheid in verkiezingsprogramma’s17 februari 2022 Weinig aandacht voor cyberveiligheid in verkiezingsprogramma’s Er is weinig aandacht voor cyberveiligheid in de verkiezingsprogramma's van de politieke partijen in de Hof van Twente voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. RTV Oost meldt dat […]
  • Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond14 maart 2018 Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond De kleine zaal van De Reggehof was bijna te klein en dat had ook de Goorse Stadsraad niet verwacht. Er was veel publiek bij de Goorse politieke avond gisteren. De bezoekers maakten daar in […]
  • Kasparyan vijfde op kieslijst D6618 december 2017 Kasparyan vijfde op kieslijst D66 De lokale D66 zal tenminste vijf zetels moeten halen om een Goorse vertegenwoordiger in de gemeenteraad te hebben na de verkiezingen in maart volgend jaar. De slechts 18-jarige Sewak […]
  • Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD4 oktober 2017 Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD Wim Meulenkamp is ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker voor de lokale VVD. De in het buurtschap Wiene woonachtige politicus was dat ook voor de verkiezingen van […]