Hector wint weer en doet goede zaken

SV Hector won vandaag voor de derde keer dit seizoen en deed na de overwinning van afgelopen zondag tegen Rietmolen (4-1) ook op deze donderdagavond uitstekende zaken in de strijd om handhaving in de vierde klasse. Directe concurrent Buurse werd met 0-2 opzij gezet. Een dik verdiende zege in een wedstrijd waarin Hector na 24 minuten op 0-1 door een prachtig afstandsschot van Wesley Zwoferink. Acht minuten voor rust had het 0-2 moeten zijn maar Raoul Jimenez miste één op één met de doelman van Buurse…

In de tweede helft ging Hector verder op jacht naar de tweede goal zonder kansen weg te geven. Halverwege het tweede bedrijf was er een goede mogelijkheid voor Zwoferink van binnen de 16-meter maar hij miste. Een dik kwartier voor tijd was het wel raak. Een afgemeten voorzet van Tom van Middendorp bereikte spits Berthil Schabbink die de bal knap met de hak van de voet binnen werkte en daarmee de wedstrijd definitief besliste: 0-2. Door de overwinning kruipt Hector weg bij de onderste regionen en is nu tiende in de vierde klasse B met 10 uit 11. Enige smetje van de avond voor Hector is de nederlaag van Twenthe tegen Hoeve Vooruit dat nu evenveel punten heeft als Hector en dus niet op achterstand werd gezet.

Gerelateerde berichten

  • Hector pakt belangrijke punten bij Hoeve Vooruit15 april 2022 Hector pakt belangrijke punten bij Hoeve Vooruit SV Hector heeft vanavond het inhaalduel tegen Hoeve Vooruit met 0-1 gewonnen. Het enige doelpunt, een eigen goal, viel tien minuten voor rust. Het was een verdiende zege al had de ploeg […]
  • Hector doet uitstekende zaken in Diepenheim17 maart 2022 Hector doet uitstekende zaken in Diepenheim SV Hector heeft vanavond het inhaalduel tegen vv Diepenheim met 0-1 gewonnen en doet daarmee uitstekende zaken in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondagvoetbal. De […]
  • Hector wint kelderkraker van Rietmolen27 februari 2022 Hector wint kelderkraker van Rietmolen Hector heeft zondagmiddag uitstekende zaken gedaan in de kelder van de vierde klasse B. Concurrent Rietmolen werd met 4-2 verslagen op Sportpark Doesgoor. Door de zege klimt Hector over […]
  • Hector klopt Buurse: 3-21 december 2019 Hector klopt Buurse: 3-2 Een mooie en belangrijke overwinning voor SV Hector vanmiddag op eigen veld tegen Buurse. Uiteindelijk werd het 3-2 voor de groen witten na een eigen goal van de bezoekers in de slotfase […]
  • Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie8 mei 2022 Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie SV Hector moet nog alle zeilen bij zetten om de nacompetitie te ontlopen. De ploeg van trainer Jordy Drenth verloor vandaag van het Borculose Reunie met 4-1. Op sportpark 't Doesgoor werd […]