GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen

GFC had vanmiddag geen moeite met Sportclub Rijssen. De hekkensluiter in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal werd in Rijssen met 0-4 verslagen. Trainer Romano Lammertink moest het wel doen zonder de veel scorende Olaf Siegers die in de warming up geblesseerd raakte. Ondanks dat kreeg GFC veel kansen en dat resulteerde eerst in een afgekeurde goal van Thijs Moormann vanwege hands. Aan het einde van de eerste helft was het wel raak. Tim Wassink (archieffoto) scoorde uit een voorzet van Collin Mensink: 0-1…

In de tweede helft hetzelfde beeld als in de eerste helft. GFC vol in de aanval en op jacht naar de tweede goal. Die viel na een kleine twintig minuten toen Edo Schnieder kon scoren uit een hoekschop. Kort daarna besliste Tim Wassink het duel met tweede van de wedstrijd. Een kwartier voor tijd werd het 0-4. Edo Schnieder schoot raak en bracht zijn wedstrijdtotaal ook op twee.