Josefien mag 60 kaarsjes uitblazen

Groot feest voor Josefien van het Bolscher. De Goorse is zestig jaar geworden en dat mag natuurlijk niet zonder de nodige aandacht en versieringen voorbij gaan. Ook via deze weg wordt ze van harte gefeliciteerd door vrienden, familie buren en bekenden. En nog vele jaren!

Gerelateerde berichten

  • Frits Bartelds 18 jaren jong24 september 2021 Frits Bartelds 18 jaren jong De herfst is net begonnen maar Frits Bartelds begint vandaag aan de lente van zijn leven. De Gorenaar viert vandaag zijn 18e verjaardag en dat mag uiteraard niet onopgemerkt blijven. Via […]
  • Noaber Bennie Hallie 65 jaar16 april 2022 Noaber Bennie Hallie 65 jaar Bennie Hallie is 65 jaar geworden en dat wordt uiteraard gevierd. De noabers van buurtvereniging 'Klein Gijmink' willen dit ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan en stuurden het […]
  • Jan van der Burg ziet Abraham13 februari 2022 Jan van der Burg ziet Abraham Feest, in en voor het huis van Jan van der Burg. Veel versieringen en spandoeken en dat is niet voor niets want de Gorenaar ziet vandaag, op deze 13e februari, Abraham. Dat feest zal in […]
  • Calimero-vrienden verrassen Sammy30 december 2021 Calimero-vrienden verrassen Sammy Hij is een bekende verschijning in het Goorse en vooral bij de vrienden en bekenden van pizzeria Calimero en CafĂ© Johnys. Sammy is 55 jaar geworden en dat moest natuurlijk gevierd worden. […]
  • Opper-waterpiet Auke is 60 jaar!4 december 2021 Opper-waterpiet Auke is 60 jaar! De Goorse opper-waterpiet Auke Kramer viert vandaag zijn zestigste verjaardag en deze mijlpaal mag op deze site natuurlijk niet vergeten worden. De groep waterpieten hebben dan ook een […]