Nee tegen ’testen voor de Tente’

Het leeuwedeel van de Gorenaren is niet bereid om zich dagelijks te laten testen op corona als deze maatregel ook eind juni nog van kracht is tijdens het Goorse School en Volksfeest. Het is nu zo dat er in binnenruimten waar meer dan 500 mensen ook staand willen zijn testen voor toegang van toepassing is. 66% van de respondenten in een poll op deze site zeggen daartoe niet bereid te zijn. 30% zal zich wel laten testen om binnen te komen terwijl 4% nog twijfelt. De volgende poll gaat over het weghalen van afvalbakken in het buitengebied…

Dat gaat voor 1 mei gebeuren omdat de druk op de medewerkers van Gildebor volgens de gemeente daarmee te groot is en mensen het afval wel mee zullen nemen als er geen bakken staan. Via social media werden al veel meningen gegeven over deze beslissing. Nu dus een peiling via deze site. Is de keuze begrijpelijk, belachelijk of maakt het u niet uit. U mag het zeggen! (poll rechts onderaan op de site via pc)

Gerelateerde berichten

  • Testen voor de Tente?16 februari 2022 Testen voor de Tente? Na gisteravond is het definitief: het Feest der Feesten kan doorgaan in de vorm zoals iedere Gorenaar dat graag wil. Met de helse Tente, de kermis én de optochten. Niemand die nu nog […]
  • Testen voor toegang kan ook in Goor3 maart 2022 Testen voor toegang kan ook in Goor Mensen die een evenement willen bezoeken waarvoor een negatieve coronatest nodig is, kunnen nu ook 'testen voor toegang' in Goor. Voor evenementen of zalen van bijvoorbeeld discotheken […]
  • Gratis zelftesten bij Salut voor minima17 december 2021 Gratis zelftesten bij Salut voor minima Het college en de gemeenteraad van Hof van Twente hebben deze week besloten dat de gemeente gratis zelftesten beschikbaar stelt voor inwoners met een kleine beurs. Vanaf vanmiddag zijn […]
  • Goor blijft niet op voor de Olympische Spelen2 augustus 2021 Goor blijft niet op voor de Olympische Spelen De Olympische Spelen in Tokyo worden in Goor zeker gevolgd maar er voor opblijven of het bed uitgaan in de nachtelijke uren, dat niet. Uit een poll op deze site blijkt dat slechts 3% van […]
  • Goorse geveul..22 juni 2021 Goorse geveul.. Schoeven langs het schap. Dat dak dat mut er of. Even stilstaan bij geliefden die ons ontvallen zijn bij “Schoolfeest in de hemel”. Uitpuffen op het Jannink-terras en nat van het zweet […]