Nee tegen ’testen voor de Tente’

Het leeuwedeel van de Gorenaren is niet bereid om zich dagelijks te laten testen op corona als deze maatregel ook eind juni nog van kracht is tijdens het Goorse School en Volksfeest. Het is nu zo dat er in binnenruimten waar meer dan 500 mensen ook staand willen zijn testen voor toegang van toepassing is. 66% van de respondenten in een poll op deze site zeggen daartoe niet bereid te zijn. 30% zal zich wel laten testen om binnen te komen terwijl 4% nog twijfelt. De volgende poll gaat over het weghalen van afvalbakken in het buitengebied…

Dat gaat voor 1 mei gebeuren omdat de druk op de medewerkers van Gildebor volgens de gemeente daarmee te groot is en mensen het afval wel mee zullen nemen als er geen bakken staan. Via social media werden al veel meningen gegeven over deze beslissing. Nu dus een peiling via deze site. Is de keuze begrijpelijk, belachelijk of maakt het u niet uit. U mag het zeggen! (poll rechts onderaan op de site via pc)