Twenthe houdt lang stand maar verliest wel van koploper Markelo

Het leek er lang op dat vv Twenthe vandaag een punt zou pakken in het competitieduel tegen de ongeslagen koploper in de vierde klasse B, Sportclub Markelo, maar uiteindelijk stond er wel een 0-2 eindstand op het scorebord op ’t Piepwillem. De goals vielen in de laatste tien minuten van de wedstrijd. Markelo was in Goor wel de bovenliggende partij maar kwam moeilijk tot scoren. Ook Twenthe kwam niet tot grote kansen voor rust. Ruststand dus 0-0…

In de tweede helft kreeg Twenthe één goeie kans via Dani Hilhorst maar hij kreeg de bal niet tegen de touwen. In de 80e minuut kwam doelman Basd Zweers van Twenthe in het 16 metergebied in botsing met een van de Markelose aanvallers en dat betekende een strafschop voor de bezoekers. Die werd feilloos benut door spits Mickey Slotman. Even later werd het ook nog 0-2 toen Steven Bloemen de 0-2 binnen kopte. Twenthe is nu zevende op de ramglijst met 15 punten uit 12 wedstrijden en speelt volgende week uit tegen Sportclub Neede.