Helligen Hendrik eindelijk weer voor publiek in zijn Goor

Hij kwam acuut zonder werk toen de coronapandemie los barstte en heeft de afgelopen twee jaar maar in beperkte mate mogen optreden. Maar vanaf dit weekeinde kan Gorenaar Bert Eeftink als Helligen Hendrik weer helemaal los, te beginnen in zijn eigen Goor en in zijn thuistheater De Reggehof. De nukkige conferencier staat vrijdag, zaterdag en zondag op de planken van de grote zaal met zijn voorstelling ‘Wen d’r mar an’ waarin hij, dit keer als circusdirecteur, weer ouderwets van zich af blaast over diverse thema’s, gesteund door zijn muzikale compaan Paul Schabbink. “En dan moet het gewoon weer worden zoals het was: Biertje ervoor en erna, Goors drammen. Wat mij betreft Schoolfeest 1. We hebben elkaar al zolang niet gezien…”

Eeftink kan niet wachten om zich weer voor volle zalen te presenteren. “De laatste twee keer dat ik in De Reggehof stond was tijdens een quarantaineshow voor de regionale omroep en voor de tv-opnames van mijn vorige voorstelling Oald Zeer. Met nul publiek. Zit je een beetje in een rode cameralamp te gluren. Daar ben ik nu wel klaar mee dus laat heel Goor komend weekend maar komen. We maken er een mooi feestje van. Er zijn nog toegangskaarten voor de drie voorstellingen voor komende vrijdagavond, zaterdagavond en zondagavond. Die zijn via deze LINK te bestellen of aan de kassa bij De Reggehof.

Gerelateerde berichten