De beker toch naar Almelo…

almelowint

En toch gaat de beker naar Almelo. Een dag na het verlies van Heracles in de bekerfinale tegen PSV pakte de Bigband Almelo vandaag wel de winst tijdens het Bigband Festival in het Goorse centrum. De Almeloers werden door de tweekoppige jury (Paul Rademaker en Bert Pheiffer) als beste gekozen van de tien Bigbands die vanmiddag in actie kwamen. Big Time uit ter Apel kreeg voor de tweede achtereenvolgende keer de aanmoedigingsprijs. Het festival kende voor het eerst in het vierjarig bestaan klimatologische tegenslag. Het regende bijna onafgebroken. Desondanks kwam er toch veel publiek af op het muziekevenement en de randactiviteiten. De organisatie schat dat toch iets meer dan 10.000 mensen over de hele dag het Goorse stadshart hebben bezocht. Dat is wel fiks minder dan vorig jaar maar het stemde juist door het slechte weer toch tot tevredenheid. Volgend jaar willen Apollo en Goor Collectief extra uitpakken als het Bigband Festival het eerste lustrum viert. 

Gerelateerde berichten

  • Jazzdansspektakel in De Mossendam16 mei 2011 Jazzdansspektakel in De Mossendam Maar liefst 250 deelnemers geven een show weg, komende zaterdag, in de Goorse sporthal Mossendam tijdens de tweejaarlijkse jazzdansavond. Naast het organiserende Excelsior komen er nog […]
  • Feest voor 18-jarige Bertina ‘Poes’6 mei 2016 Feest voor 18-jarige Bertina ‘Poes’ Feest in de Goorse PC Hoofdstraat. Daar  verjaart vandaag Bertina Hoekstra. Ze bereikt vandaag, vrijdag 6 mei, de memorabele leeftijd van 18 jaar en dat wordt gevierd met een feestje bij […]
  • Leegstaande winkelpanden als etalage voor ondernemers…5 oktober 2020 Leegstaande winkelpanden als etalage voor ondernemers… De nieuwe stichting BIZ centrum Goor is een initiatief gestart om de etalages van de leegstaande panden in het stadshart te vullen met reclame van andere Goorse bedrijven die buiten het […]
  • Hofkerk extra open voor stilte en gebed voor Oekraïne14 maart 2022 Hofkerk extra open voor stilte en gebed voor Oekraïne De Hofkerk is in de komende weken extra geopend voor een moment van stilte of gebed voor de bevolking van Oekraïne. Een aantal keren in de week zijn er momenten voor eenieder die behoefte […]
  • Ellen Nauta verlaat Goor voor Markelo12 mei 2015 Ellen Nauta verlaat Goor voor Markelo Burgermoeder Ellen Nauta heeft 't Twentse Haagje definitief verlaten. De burgemeester van de Hof van Twente heeft haar woning in Goor ingeruild voor een onderkomen in Markelo. In haar […]