Circus Caroly en The Apollo Bigband met grootse show in De Mossendam

Jeugdcircus Caroly treedt dit jaar tijdens haar jaarlijkse show in sporthal De Mossendam op met live muziek van The Apollo Bigband. Het 20 koppige orkest zal de jonge artiesten van het Goorse jeugdcircus bij hun nieuwste acts muzikaal begeleiden. Dit jaar verzorgt Caroly drie shows in de sporthal op zaterdag 26 maart en zondag 27 maart. onder de titel ‘CAROLY goes BIG’

“Het wordt super gaaf”, aldus trainster Carla du Plessis tijdens een repetitie met de Bigband van Apollo. “Wij houden van uitdagingen en een wens om ooit tijdens onze show op te treden met live muziek komt nu uit. Deze show zou in 2020 al uitgevoerd worden. Twee jaar hebben we moeten wachten op ons jaarlijkse hoogtepunt; onze eigen show. Voor sommige artiesten wordt dit nu hun eerste show.”

Tijdens de nieuwste show van het jeugdcircus met leden uit de hele regio, laten 40 artiesten van Caroly verschillende spectaculaire acts zien, op meeslepende muziek en in speciale kostuums. De voorstellingen zijn op zaterdag 26 maart om 19:00 uur en op zondag 27 maart om 10:30 uur én om 15:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.jeugdcircuscaroly.nl. (foto’s: JCGerber.com)

Gerelateerde berichten

  • Caroly met Bigband in de sporthal6 maart 2020 Caroly met Bigband in de sporthal Jeugdcircus Caroly zal dit jaar tijdens de eigen shows in sporthal De Mossendam worden begeleid door The Apollo Bigband. Het 20-koppige orkest zal in drie voorstellingen op zaterdag 21- […]
  • Boeiende en gevarieerde show circus Caroly26 februari 2018 Boeiende en gevarieerde show circus Caroly Het was enerverend voor de jonge circusartiesten van Circus Caroly. De nieuwe show onder de naam 'De vier jaargetijden' werd een nieuwe show gepresenteerd in sporthal De Mossendam met […]
  • Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly15 januari 2018 Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly Het Goorse Jeugdcircus Caroly komt in het laatste weekeinde van februari met een nieuwe show. In sporthal De Mossendam zijn er voorstellingen op zaterdag 24 en zondag 25 februari. Caroly […]
  • Caroly in piste Circus Renz-Berlin18 oktober 2017 Caroly in piste Circus Renz-Berlin Het Goorse jeugdcircus Caroly gaat optreden in de circustent van Circus Renz-Berlin op het terrein aan de Hogenkamp. Dat gebeurt voorafgaand aan de familievoorstelling van het circus […]
  • Goors jeugdcircus geplaatst voor finale ‘Circus got talent’20 juni 2017 Goors jeugdcircus geplaatst voor finale ‘Circus got talent’ Het Goorse jeugdcircus Caroly is geselecteerd voor de finale van de prestigieuze landelijke wedstrijd 'Circus got talent' voor circustalenten van 8 tot 18 jaar. Caroly is één van de acht […]