Circus Caroly en The Apollo Bigband met grootse show in De Mossendam

Jeugdcircus Caroly treedt dit jaar tijdens haar jaarlijkse show in sporthal De Mossendam op met live muziek van The Apollo Bigband. Het 20 koppige orkest zal de jonge artiesten van het Goorse jeugdcircus bij hun nieuwste acts muzikaal begeleiden. Dit jaar verzorgt Caroly drie shows in de sporthal op zaterdag 26 maart en zondag 27 maart. onder de titel ‘CAROLY goes BIG’

“Het wordt super gaaf”, aldus trainster Carla du Plessis tijdens een repetitie met de Bigband van Apollo. “Wij houden van uitdagingen en een wens om ooit tijdens onze show op te treden met live muziek komt nu uit. Deze show zou in 2020 al uitgevoerd worden. Twee jaar hebben we moeten wachten op ons jaarlijkse hoogtepunt; onze eigen show. Voor sommige artiesten wordt dit nu hun eerste show.”

Tijdens de nieuwste show van het jeugdcircus met leden uit de hele regio, laten 40 artiesten van Caroly verschillende spectaculaire acts zien, op meeslepende muziek en in speciale kostuums. De voorstellingen zijn op zaterdag 26 maart om 19:00 uur en op zondag 27 maart om 10:30 uur én om 15:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.jeugdcircuscaroly.nl. (foto’s: JCGerber.com)