Fietssleutel gevonden en verloren (update)

Afgelopen weekend is er zowel een fietssleutel gevonden als een fietssleutel verloren. Een meisje is haar fietssleutel verloren. Aan de bos zitten vier sleutel; twee sleutels met een zwart hoesje, een huissleutel en een achterdeursleutel. De vinder kan een mailtje sturen. Bij het pasvuur is een sleutel gevonden met daaraan een label met daarop de tekst ‘Mark thuis’. De eigenaar kan contact opnemen.

Update: De eigenaar van de gevonden fietssleutel bij het pasvuur heeft zich gemeld.

Gerelateerde berichten

  • Sleutelbos gevonden bij SV Hector (Update)22 januari 2013 Sleutelbos gevonden bij SV Hector (Update) Ben heeft vanmorgen een sleutelbos gevonden op de parkeerplaats bij het Hector veld. Aan de bos zit een groen-geel label en een keycord. De eigenaar kan met Ben contact opnemen via […]
  • ID-kaart verloren op Twickel (Update)15 augustus 2013 ID-kaart verloren op Twickel (Update) Diny Rast-Deurnink is donderdagmiddag op Landgoed Twickel haar identiteitskaart verloren. De kaart is ergens in de buurt van het pad achter de vijver in het bos zoekgeraakt en Diny hoopt […]
  • Tam konijn aan komen lopen in Anjerstraat (Update)31 mei 2015 Tam konijn aan komen lopen in Anjerstraat (Update) Bij Kelly is een tam konijn aan komen lopen. Het diertje, dat een hoog knuffelgehalte heeft, voelt zich erg thuis in het nieuwe onderkomen aan de Anjerstraat. Kelly is via deze weg op zoek […]
  • Jas verwisseld bij De Ster (update)3 februari 2017 Jas verwisseld bij De Ster (update) Sjoerd mist zijn jas sinds een bezoek aan De Ster afgelopen weekend. Er is daar wel een soortgelijke jas blijven hangen. De kans is groot dat er sprake is van een verwisseling. Heeft u per […]
  • Kat aan komen lopen Laarstraat (update)20 oktober 2014 Kat aan komen lopen Laarstraat (update) Nynke heeft er sinds afgelopen weekend een huisgenoot bij. Bij haar woning aan de Laarstraat is een kat aan komen lopen. Het diertje is in de huiselijke kring opgenomen in afwachting van […]