Inhaalduels GFC en Hector op doordeweekse dagen

De wedstrijd GFC-Daarlerveen die op 26 februari is afgelast wordt komende dinsdag ingehaald. Een belangrijk duel voor de rood-zwarten die komende zaterdag eerst nog tegen koploper Juventa ’12 in Wierden moeten spelen. Daarlerveen is nu derde met 2 punten meer dan GFC dat 5e staat. Hector kwam door coronagevallen bij de tegenstander afgelopen zondag niet in actie tegen vv Diepenheim. Dat duel wordt volgende week donderdag, 17 maart ingehaald in ’t Stedeke vanaf 20:00 uur. Komende zondag ontvangt Hector eerst nog koploper Sportclub Markelo op sportpark ’t Doesgoor.

Gerelateerde berichten

  • GFC naar Daarle, Twenthe naar Diepenheim9 april 2022 GFC naar Daarle, Twenthe naar Diepenheim Twee van de Goorse clubs komen dit weekeinde in actie in de vierde klasse van het zaterdag- en zondag amateurvoetbal. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) in en tegen Daarle en lijkt op […]
  • Afgelaste wedstrijden GFC en Hector opnieuw vastgesteld21 maart 2022 Afgelaste wedstrijden GFC en Hector opnieuw vastgesteld De wedstrijd GFC-SV Rijssen die afgelopen zaterdag werd afgelast vanwege coronagevallen bij GFC, wordt ingehaald op dinsdag 2 april. Het duel op sportpark Heeckeren begint dan om 20:00 […]
  • GFC maakt nog kleine kans op periodetitel4 juni 2022 GFC maakt nog kleine kans op periodetitel Voor Twenthe en Hector staat er dit Pinksterweekeinde tijdens de laatste speelronde niets meer op het spel. Beide ploegen zijn veilig en kunnen komende maandag tegen respectievelijk […]
  • Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs14 mei 2022 Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs Met nog vier wedstrijden voor de boeg is het voor de vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs nog ongemeen spannend. Voor GFC valt er nog een hoop te winnen want de weken van de waarheid […]
  • Toppers voor GFC en Twenthe, Hector thuis tegen Reunie7 mei 2022 Toppers voor GFC en Twenthe, Hector thuis tegen Reunie Met nog zes wedstrijden te gaan zijn er voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse nog allerlei belangen. GFC strijdt nog om promotie en speelt vandaag, na de 3-1 zege van vorige […]