Eline Ruiter Nederlands kampioen

De Goorse Eline Ruiter is afgelopend weekend Nederlands kampioen rolstoeldansen geworden in de hoofdklasse duo 2. Samen met Giselle van Nes won Ruiter goud op het NK in Cuijk en werd ze tweede in de World Cup. De Goorse rolstoeldansvereniging Joy on Wheels van de Tubanten heeft in totaal maar liefst drie gouden medailles behaald in Cuijk. Vooral Mineke Heitink en Jolanda Bikkel waren in vorm door Nederlands kampioen te worden bij de A-klasse duo 1 en de A-klasse duo standaard 1. Op dat laatste onderdeel won het paar van Joy on Wheels ook de World Cup. 

nkjoyonwheels

Verder waren er Goorse medailles voor Danique Kimmels (twee keer brons), Ellen Kindt en Rico Kindt (brons), Martin Peezenkamp en Hellen te Winkel (brons). Ook pakte Eline Ruiter haar tweede medaille van het weekend, ditmaal een bronzen. 

Alle uitslagen:

Zaterdag
Giselle van Nes en Eline Ruiter uit Almelo/Goor Nederlands kampioen en 2e in de World Cup bij de Hoofdklasse duo 2.
Mineke Heitink en Jolanda Bikkel uit Almelo/Groenlo Nederlands kampioen geworden en 2e in de World Cup bij de A klasse duo 1
Danique Kimmels en Roy Jonkers uit Goor/Almelo 2e van Nederland en 6e in de World Cup bij de D klasse duo 2
Ellen Kindt en Rico Kindt uit Goor 3e van Nederland en 9e in de World Cup bij de D klasse combi 1
Martin Peezenkamp en Hellen te Winkel uit Goor 3e van Nederland en 11e in de World Cup bij de A klasse combi 2.

Zondag
Mineke Heitink en Jolanda Bikkel uit Almelo/Groenlo opnieuw Nederlands kampioen. Dit keer in de A klasse duo Standaard 1. Tevens behaalden zij het goud in de World Cup.
Eline Ruiter en Giselle van Nes uit Goor/Almelo brons op het NK en een 4e plek in de World Cup in de Hoofdklasse duo standaard 2.
Roy Jonkers en Danique Kimmels uit Almelo/Goor 10e plaats in de World Cup en 3e van Nederland
Hellen en Martin Peezenkamp uit Goor 12e plaats in de World Cup en een 4e plaats op het NK.