Slotdebat lokale lijsttrekkers bij Hofstreek FM

De lokale radiozender Hofstreek FM zendt morgen het slotdebat uit van de lijsttrekkers van de lokale politieke partijen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van komende woensdag. In de studio wordt over diverse thema’s gesproken door de topkandidaten van de zeven deelnemende partijen in de Hof tijdens het live-programma HvT Politiek tussen 13:00 uur en 15:00 uur dat komende dinsdag om 18:00 uur wordt herhaald De lokale omroep heeft daarnaast in aanloop naar de verkiezingen de lijsttrekkers ook voor de camera gehad om de standpunten duidelijk te maken. Deze zijn op de site van Hofstreek Omroep te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Herman Heijmer te gast in het Dubbelportret22 september 2022 Herman Heijmer te gast in het Dubbelportret Herman Heijmer is komende zondag te gast bij het Dubbelportret op Hofstreek FM. Hij begon als 16-jarige in de horeca, volgde het leerlingstelsel en gaf uiteindelijk zelf les in het […]
  • ‘De deur uit’ terug op Hofstreek FM1 september 2022 ‘De deur uit’ terug op Hofstreek FM Na een korte zomerstop is het radioprogramma ‘De deur uit’ terug op Hofstreek FM. Daarin wordt de culturele agenda van Hof van Twente toegelicht en wekelijks besproken wat er de komende […]
  • Renate Verdriet in Dubbelportret20 april 2022 Renate Verdriet in Dubbelportret Renate Verdriet is komende zondag, 24 april, te gast in Dubbelportret bij de lokale radiozender Hofstreek FM.Renate is makelaar en eigenaresse van LOF Wonen in Goor. ze komt […]
  • Vernietigd landschap… (ingezonden brief)26 maart 2022 Vernietigd landschap… (ingezonden brief) Hij haalde geen raadszetel namens de PvdA maar blijft gewoon kritisch volger van de lokale politiek. Carel Groothengel is dan ook weer als vanouds in de pen geklommen om de […]
  • Twee Goorse raadsleden extra in de raad na tellen voorkeurstemmen17 maart 2022 Twee Goorse raadsleden extra in de raad na tellen voorkeurstemmen De nieuwe gemeenteraad in Hof van Twente kent na vandaag geen zeven maar negen Goorse raadsleden. Na het tellen van de voorkeurstemmen bleek dat Mathijn Bomans van Gemeentebelangen 203 […]